Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nekem is volt ilyen szünetem ...csak rövidebb ideig és többször....lényegében összefüggéstelen időközönként hol eszek húst ,hol meg nem ..
nemfuri csak viccesen hangzik

Próbáltam egy rámjellemző e igen idióta nicknevet találni ..sikerült
bár messze nemvagyok olyan önző csak ha sörröl..nőkről és kajáról van szó (75kg : ) van szó
...Term nyersen totál nyers és befűszerezett húst óvatosan beleteszed pl egy jénaiban vagy egy műanyag fedeles edénybe..az még jobb mert a hűtőben nem lesz semminek pácos hagymaszaga......kb úgynézki egy vastagsor hagyma erre a fűszerezett nyershús...erre hagyma és + 1 szint hús.....ha nagyobb az eltenni való adag akkor több ilyen szint....random érdemes beledobálni enyhén zúzott fokhagyma gerezdeket és durvára őrőlt színes borsot ...ezt felöntöd olajjal szinültig+1 újnyi és done
..lehet benne némi oliva olaj is...csak jobb lesz az ízhatás a végére ...
Grillezve is isteni !!! bármilyen húst meg tudsz így csinálni ..a lényeg ,hogy mara és vad + 2 nap...csirke sertés a 2-3dik pácolt naptól az igazi az első nap még kevés ..sok fűszer kell neki !!!! több mintha a nyers húsra tennéd kb 2x annyi az olaj miatt ....amikor kiveszed a húst ..lecsöpögteted és mehet a serpenyőbe vagy sütőbe...+ zsiradék nem igazán kell neki !És a fűszeres olaj................................háát az olyan 4 nap után ,hogy nem 7 !!! hanem 77 nyelven beszél mondom én a "cingár"
a benne pácolódó hagyma és mondjuk 750g steak burgonya együttsülve vmi isteni......én ezt a pác olajat 1-3x még használom sütéshezNem éppen reform konyha de nem is olyan az ízvilága

10.59 nél hasonló végeredményt találsz
http://www.youtube.com/watch?v=lmwkiTnT2pI&feature=relateNos az ilyen étkek mellé dukál egy testes sőr .....inkább kettő vagy egy emberes

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest