Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• (ÉN)közPONT

őstag

válasz looser #6098 üzenetére

Nekem is volt ilyen szünetem ...csak rövidebb ideig és többször....lényegében összefüggéstelen időközönként hol eszek húst ,hol meg nem ..

nemfuri csak viccesen hangzik :)

Próbáltam egy rámjellemző e igen idióta nicknevet találni ..sikerült :) bár messze nemvagyok olyan önző csak ha sörröl..nőkről és kajáról van szó (75kg : ) van szó :)...

Term nyersen totál nyers és befűszerezett húst óvatosan beleteszed pl egy jénaiban vagy egy műanyag fedeles edénybe..az még jobb mert a hűtőben nem lesz semminek pácos hagymaszaga......kb úgynézki egy vastagsor hagyma erre a fűszerezett nyershús...erre hagyma és + 1 szint hús.....ha nagyobb az eltenni való adag akkor több ilyen szint....random érdemes beledobálni enyhén zúzott fokhagyma gerezdeket és durvára őrőlt színes borsot ...ezt felöntöd olajjal szinültig+1 újnyi és done :) ..lehet benne némi oliva olaj is...csak jobb lesz az ízhatás a végére ...
    Grillezve is isteni !!! bármilyen húst meg tudsz így csinálni ..a lényeg ,hogy mara és vad + 2 nap...csirke sertés a 2-3dik pácolt naptól az igazi az első nap még kevés ..sok fűszer kell neki !!!! több mintha a nyers húsra tennéd kb 2x annyi az olaj miatt ....amikor kiveszed a húst ..lecsöpögteted és mehet a serpenyőbe vagy sütőbe...+ zsiradék nem igazán kell neki !

És a fűszeres olaj................................háát az olyan 4 nap után ,hogy nem 7 !!! hanem 77 nyelven beszél mondom én a "cingár" :DDD :DDD a benne pácolódó hagyma és mondjuk 750g steak burgonya együttsülve vmi isteni......én ezt a pác olajat 1-3x még használom sütéshez

Nem éppen reform konyha de nem is olyan az ízvilága :)
    10.59 nél hasonló végeredményt találsz :)
    http://www.youtube.com/watch?v=lmwkiTnT2pI&feature=relate

Nos az ilyen étkek mellé dukál egy testes sőr .....inkább kettő vagy egy emberes :)

Új hozzászólás Aktív témák