- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Keserűt én se szeretem, azért is vagyok inkább búzás. Bár ott is van többféle, nem mindegyiket szeretem abból se. Az idén nyáron inkább a Miller, Peroni langyi sörök mentek
, meg párszor 1664.Nem is emlékszem már melyik búzát szoktam venni régebben, talán a Staropramen-t szerettem. Meg talán Paulaner, Apostel ment még akkoriban. Nem gyakran iszom sört, inkább csak időszakosan amikor a testem jelzi, hogy a mirelit pizza zabálás miatt ásványianyag hiány van, valamit pótolni kéne.

Meg volt az Aldi/Lidl-nek valami Karlskrone/Adelskronen nevű (szerintem ezek már nincsenek), hát azok se voltak jók. A legrosszabb meg a Pécsi búza volt évekkel ezelőtt, az tényleg rossz ízű volt.
Múlt héten is láttam valami letisztult dobozos búzát a Lidlben, de nem mertem megvenni. Pedig 1-2 dobozzal vennem kéne hétvégére valamit. Ne csak mindig Xixot meg Topjoyt igyak. Meg vizet, pff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, meg párszor 1664.