Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 90 - modellalkat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz looser #25446 üzenetére
Abszolút egyetértek veled - a '10 évek kitétel miatt! Én mondjuk inkább a '10-es évek közepére teszem, de ott volt egy nagyon rossz korszakuk, pl. a Vidróczki (vörös) kb. ihatatlan volt. Talán 2-3 évig tartott ez, nem tudom az okát, de valóban, egy jó ideig én sem ittam tőlük, pedig tősgyökeres 'gyarmati vagyok. Ma már konszolidálódott a helyzet, bár szerény véleményem, hogy nem olyan jók a söreik, mint a fenti időszak előtt, de sokkal jobbak, mint a "mélyponton". A Dunakanyar IPA kifejezetten kellemes darab, én valamiért a fenti búzát is nagyon csípem. Volt egy ideig 0.33-as kis üvegben Civitas Fortissima néven egy igen erős porter (?) is a kínálatukban, na az volt a kedvencem, sajna nem sokáig lehetett kapni.
Ez pedig a mai menü.
Az illata nagyon kellemes málnás, de ízben alig-alig jön elő (főleg a korty elején), aztán "számomra feleslegesen" savanyú lesz. Egynek elmegy, lehet nyári estén egy izgibb ivósörnek okés, de nekem nem igazán adja.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Mikrofon topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bestbuy játékok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...