Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya
    félisten
    válasz .LnB üzenetére #25219

Az ízesített sörök jó része sörként értelmezhetetlen. A Mad Scientist tudna erről mesélni. :)
    Békésszentandrás egyébként a hagyományosabb sörtípusokban erős. Ott az Ogre, a Mutti, az 1993, az Óarany Bécsi Ászok, Monarchista, meg most az Etalon, ezek mind klasszikus lager/pilsner/ászok sörök, és nagyon jók. Ha jó lagert akarok, bármikor innám ezeket. De mondjuk IPA fronton ha van a polcon mellette egy Horizont (Brew Your Mind-ot nem említem, más liga), akkor inkább azt venném. Nem rosszak az IPA-ik, de nincs is bennük semmi plusz. Az őszibarackos-rozmaringos viszont finom.
    A Fekete (leánykori nevén Fekete Korsó) szintén remek, egy testesebb barna lager, az nekem nagy élmény volt egyszer, üveges, lejárat előtt egy héttel, jól összeérve, nem ízesített sör, hanem jó pörköltmalátás barna, de volt benne valami aszaltgyümölcsös íz a kávés mellett, élvezet volt kortyolni.
    Csinálnak még imperial stoutot, nem rossz, nem kiemelkedő, de árban sem vészes, porter, barley wine is van, utóbbit még nem kóstoltam.

És igen, a duplabakjuk is jó, a sima is, meg az áfonyás is. :)

És ami amúgy meglepő, ott, Békésszentandráson, ami egy kis porfészek Szarvas mellett, működtetnek saját sörözőt, most már van kaja is, streetfood jellegű, nyaranta a kerthelységben akusztikus koncertek (Kalapács József, Rudán Joe stb.). Jó időben át szoktunk bringázni, kb 40km-re van nekünk.

Új hozzászólás Aktív témák