Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
looser
üzenetére
kökény ahogy neztem elegge felhuzta magat

viszont amit irsz az igaz, elonyos, ha a topik megmarad inkluzivnak. anno a dreher es a soproni ipajat is vegigkostolta a topik. kellenek jo ivosorok is meleg nyari napokra egy grill melle. en imadom a topik sokszinuseget es hogy ugy tudjuk tiszteletben tartani egymas izleset, hogy kozben elternek a preferenciaink.
plusz ezeket meg is lehet venni, szoval nincs az, mint egy Bottle Logic vagy Firestone Walker limited releasenel.
kökény: egy tipp, ipa jo dobozbol is, viszont a baloldali poharad inkabb pilseni / buza vonalra remek, a baloldali meg egy tradicionalis nemet lager korso. en stout pohar parti vagyok ipaknal, ami gyakorlatban kb egy tradicionalis borkostolo pohar (maskepp nezve egy tulmeretes Glencairn whiskeyspohar borospohar talppal), jobb lesz toluk a sor

felreertes ne essek, nekem is van itthon mind a pilseni, mind a lager korsobol, imadom oket, de egy ipa elvezetesebb lesz megfeleloen talalva. kulon imadom, hogy majdnem pont ugyanolyan "Likra allateledel"es korsod van, mint nekem egy Löwenbraus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest