Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem volt Dreher Pale Ale a boltban
úgyhogy a hidegkomlósból vetem, nekem az régen nem ízlett először otthagytam a hűtőt. De aztán szomjas lettem.
Szerintem jó lett, ha minden igaz tavasszal volt új recept. Aztán lehet csak azért ízlik, mert ebben végre nincs kukorica, az előzőben meg volt. Se keserűsége, se semmi, hidegen lefolyik majdnem az egész doboz egyszerre. Talán még a Pale Ale-nél is jobban tetszik, mert abban több a citrakomló és érezni is. Ez meg ilyen tipikus vízpótló sör, semmi jellege, se nem keserű, semmi, de melegben jól esik. Csak vigyázni kell vele, mert hát mégse alkoholmentes, pár doboz után biztos ütne.
Ha dobunk bele citrát megvan a Pale ale, pedig az más erjesztés, más élesztő, de ízben én nem igazán veszek észre különbséget a citrán kívül, vagy az én bimbóim nem szakértők vagy a nagyüzemi sörnél ez normális. De rossznak nem rossz, szerintem ez egy jó irány, hogy elkezdtünk felfele lépkedni minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest