Új hozzászólás Aktív témák

• proci985
    MODERÁTOR
    válasz [CsuCsu] üzenetére #16235

lehet egyebkent volt egy usa fozet, de azert nekem igy is gyanus volt. omnipollonal elegge ismertek, hogy nagyon jo a minosegbiztositasuk es vigyaznak a nevukre.

persze, szamit a fozde is, meg hol mi ertheto el. ld az uj zelandiak meg a nelson sauvin hop.

mondjuk untappd melle en hozza szoktam venni a ratebeert is, utobbinal kell nemi leiras is. a leirasbol es a stilusbol meg kb ki lehet haromszogezni, hogy ezzel mennyire erdemes foglalkozni. plusz en az outlayereket is szoktam nezni, pl beszamol e valaki egyertelmu izhibarol ugy, hogy latszik, hogy egyebkent az adott fajta sort szereti. mondjuk abban igazad van, hogy 4.3 folott nehezebb lyukra futni.

viszont nekem a bonyolultabb valasztas amiatt kell, mert egyreszt sok sor jon es ha csak a felukbol is rendelek mar ramegy a gatyam (plusz az eletben nem iszom meg), masreszt meg az amerikai belga klonoknak volt egy visszatero elmenyem, hogy megis mire fel a hype a lost abbey korul amikor kb chimay szintet tudnak haromszoros aron.

Új hozzászólás Aktív témák