Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CsuCsu]

    őstag

    válasz proci985 #15651 üzenetére

    KBS es CBS megvolt, kifejezetten jo sorok, sot, kivaloak. Viszont nem kepviselik az etalont szamomra. Kaves vonalon a Beavertown Heavy Lord w/Coffee nalam odacsap a KBS-nak, kiegyensulyozottabb, testesebb. Illatra mint amikor belepsz egy kavezoba es eppen friss kavet orolnek. Meses darab, izre massziv cold brew es woodford whiskey. Szinten a Beavertown barrel store-ban probaltam, gyanithatoan kozvetlenul a hordobol. A CBS-nal en az Omnipollo Gideon's Pancake Stack-et jobban kedveltem juharszirupos vonalon, de oszinten szolva nagyon kozel vannak egymashoz.

    A Beavertown Heavy Lord-okat a Beavertown sorfozdeben ittam. A kokuszos verzio nem kaphato jelenleg uvegesen, kizarolag csapolva esemenyeken. Szerveztek egy launch event-et a Heavy Lord-nak, ott volt kostolhato a kokuszos es kaves verzio a barrel store-ban, illetve a 3 Floyds Dark Lord ket boroshordos verzioja. (A Heavy Lord valojaban a 3 Floyds Dark Lord es a Beavertown Heavy Water sorok kevereke.) Az alap Heavy Lord kaphato par angol webshop-ban uvegesen, de ugy tudom, hogy skandinaviaba is visznek belole.

    A Mikkeller X-eket a Mikkeller webshop-bol vasaroltam. Mult heten pakoltak fel oket, azota elfogytak sajnos. Erdemes mobilra feltenni a Mikkeller webshop alkalmazast, ami jelez, ha ritka sor erkezik a boltba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák