- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szucsinka #64618 üzenetére
Nálam is 3m HDMI-n lóg a PC-vel, semmi ilyesmit nem tapasztalok, pedig szétállítom mindig az elején mindenét, hogy kitapasztaljam, ki-be kapcs mindenhogy stb.
Nálam inkább az ellenkezője van: ha marad a PC estére, a TV kikapcs, a monitor kikapcs, ez a dilis PC ugy érzékeli még megy a TV és átrak mindent 200%-ra, meg az MPC-BE 1-es kijelző is átáll a TV-re, innentől az automatikus teljes képernyő nem működik, mert az a 2-re van állítva, de az meg ilyenkor a monitor.Gigicuci:
-
modflow
veterán
válasz
szucsinka #64202 üzenetére
Egy ismerősömnek ugyan ez van, fél percet se bír ki kockásodás nélkül az X93J Vodafone CI-vel...
Nekem csak néha néha kockásodik, de idegesítő...
Ha valaki tud megoldást, szóljon.
És nem külső settopbox-ra gondolok. 😅Jelentsd be hibára Vodafone-nál, hogy legalább ne csak mi legyünk, mert ez szerintük egyéni hiba, holott nem....
-
salapp
addikt
válasz
szucsinka #63528 üzenetére
Hát ezért esett ki végleg a Panasonic az ajánlható tévék sorából. TCL szerelné, plööööf. Remélem, a Sony-nak pörög annyira ez az üzletág (na nem a marketingjük miatt, hanem az ilyen sok országban jelen levő fórumok miatt, mint a mienk), hogy ne kelljen kiszervezni valami mandulavágásúnak.
-
Ger_man
senior tag
válasz
szucsinka #63497 üzenetére
Feliratos filmnél hogy kevesebb legyen a blooming, vagy teljesen eltűnjön, ahhoz Plex alatt SDR filmnél világosszürkére kell állítani a feliratszínét. HDR-nél meg a legsötétebb szürkére. Enélkül, ha SDR alatt nem is, de HDR alatt a fehér felirat tuti kisüti az ember szemét
(XH95)
-
kissdani
senior tag
válasz
szucsinka #63493 üzenetére
Tudom mindenki a maga lovát dicséri de nem is értem én biztos a 85xh90-et venném és az is van. Tökéletes panel nincs blooming, van vrr, és ami a legfontosabb az hogy nagy.
Nem akartam belemenni a p...méregetésbe de csak rá kell nézni az idei szériára mekkora visszalépés a keret az összeszerelés. És képileg sincs semmennyire elmaradva sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest