- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet01
csendes tag
Az előlap a csavarok kicsavarásával szedhető le mindenképpen, kár anélkül feszegetni!
Hát ezzel a fajta kamera problémával én is találkoztam már, de sajnos, sem szoftvercserével, sem pedig a billentyűzet fólia kicserélésével sem sikerült megoldani. A WD40 szerintem előbb használható olajzásra mint kontakt javításra
De egy próbát meg ér.
-
Skillet01
csendes tag
A joy hibára van egy tökéletes megoldás! Először egy kis kontakt spray, de csak óvatosan nehogy befolyjon a képernyőhöz. Aztán abból a fajta takaró fóliából vágni egy kis kört amit a parkettázás alá szokás tenni, középen vágunk rá egy kis lyukat, a fekete pöcökre(joyra) ami az alaplapból jön ki ráhúzzuk, aztán rá a rendes ezüst színű nagy joy-t. Én ezzel a technikámmal csináltam meg egy K750i-t, D750-t, W800-at és az első alanyom egy k500 volt (igaz az utóbbinál túl folyt a kontakt spray, és foltos lett a kijelző, de azóta már betörött és ki is lett cserélve
). A kamera gombhoz is ugyan ezt a kontakt spray-t ajánlom, mert csak egyszerűen beporosodott, sajnos széria hiba mind a kettó probléma. Remélem tudtam segíteni!
-
Skillet01
csendes tag
Hi all!
Volt a polcon egy régi k750 és nem használtam mostanában, gondoltam beindítom. Tettem rá egy w800 as szoftot szépen megy semmi gond.
1.
A bluetooth funkcióra kattintva semmi sem történik, exponálás előtt kilép a főmenübe.(ezek meg voltak a k750es gyári szoftverrel is) Valaki valami ötlet, miért nem megy?
2.
Vettem bele egy turbo simet elméletileg ezzel simán kéne működnie, viszont ha bele teszem kér pinkódot minden belép a telefon rendesen. Utána egyfolytában azt írja, hogy: keresés....
van egy másik gyári szoftos k750-em is és w705-el is tökéletesen ment, ezzel viszont nemMi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest