- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Üdvözletem!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet gyári alapállapotra visszaállítani a telefont (tehát töröljön minden sms-t, beállítást, stb., és olyan legyen, mint amikor kivette az első gazdája a dobozából).
Plusz kérdés ehhez kapcsolódóan: ugye a SIM kártyán található adatokat nem fogja kitörölni ez a művelet?Nagyon köszönöm a válaszokat!
-
Antilhu
tag
válasz
koxos:8] #5896 üzenetére
szia,
teljesen megértem a problémádat és a "fájdalmad", az enyém tavaly hibásodott meg (letört fényképező optikát tartó fedél, alig ment már a joystickje, megvakult(csak feket fotókat csinál))és akkor kényszerültem át másik telóra, nehéz volt az átállás nekem is... egy nokiám lett utána nem igazán szerettem meg, azt viszonylag hamar le is cseréltem okos telefonra... nagyon bejön ez a többlet funkció dömping ami az okostelefonokat jellemzi, úgyhogy néha nosztalgikusan bekapcsolom a régi K750i ami egyébként még működő képes és mosolyogva nézem, hogy milyen kicsi a képernyője a felbontása
és eszembe jut hogy amikor megvettem mekkora király volt... és még most is az csak azóta gyökeresen megváltozott a mobil piac...
1 szó mint 100 nagyon jó telefon, én is nagyon szerettem és egyetlen rossz emléket nem jut eszembe, de tovább kell lépni! Biztos találsz másik telefont... amit nem biztos hogy ennyire szeretni fogsz, de korszerűbb egyébként nekem szerencsém volt mert működőképesen el tudtam rakni emlékbe és bármikor be tudom kapcsolni.
üdv: antilhu
-
canniball
nagyúr
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Sajna tönkre ment a k750i-m, most lett volna 6 éves.
Lehet még valahol újonnan kapni? -
akos727
senior tag
válasz
kaller1 #5884 üzenetére
Ez pl szerinted jó lenne Kaller1? Csak mert láttam a többi leírásban, hogy just for Cid 36, meg, hogy RED phone. Ezek típus dolgok gondolom, ezeket, hogy lehet megnézni, hogy milyen a típusa az éppen nálam lévőnek?
-
akos727
senior tag
Tudna valaki dobni egy linket, rom frissítés how to-ról pls? Amit neten találok az kicsit bonyolultnak tűnik
-
imi290
aktív tag
Köszi a gyors választ ! és igen,műküdik.visszahozta a törölt fájlokat de gondolom csak azokat lehet ami a telóban voltak utoljára. magam is meglepődtem milyen képek ill. videók voltak benne. elsőnek javasolt egy ismeretlen pendrive-n kiprobalni hogy kiderüljön tényleg működik-e
-
-
imi290
aktív tag
Az a helyzet hogy előhalásztam a régi telóm
jó kis nosztalgiázás. olyan buta kérdés lenne hogy bár szerintem ilyen nem létezik hogy a telefonban ill. a kártyán régen amik foltak fájlok visszahozni ? vagy csak a fájl neveket.ne nevesetek ki ha hülyeséget kérdek
-
Skillet01
csendes tag
Hi all!
Volt a polcon egy régi k750 és nem használtam mostanában, gondoltam beindítom. Tettem rá egy w800 as szoftot szépen megy semmi gond.
1.
A bluetooth funkcióra kattintva semmi sem történik, exponálás előtt kilép a főmenübe.(ezek meg voltak a k750es gyári szoftverrel is) Valaki valami ötlet, miért nem megy?
2.
Vettem bele egy turbo simet elméletileg ezzel simán kéne működnie, viszont ha bele teszem kér pinkódot minden belép a telefon rendesen. Utána egyfolytában azt írja, hogy: keresés....
van egy másik gyári szoftos k750-em is és w705-el is tökéletesen ment, ezzel viszont nemMi lehet a gond?
-
Hybryd
tag
Valakinek nincs egy fölös akksifedele?
Az enyém már laza volt, elvesztettem az utcán és tök idegesítő hogy összevissza kikapcsol a telefon mert kilazul az akksi így... -
^Clown
addikt
Sziasztok! Utángyártott házakkal van valakinek tapasztalata? Gondolkodom, hogy le kéne cserélni a mostanit, csak nem tudom, hogy belevágjak-e. 10 dolcsi lenne az eBay-ről
-
m1sk4r
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy használható-e ehhez a telefonhoz a BST-38 típusú akkumulátor?
-
válasz
naksi88 #5868 üzenetére
Szia!
Ha végig olvastad a fórum szabályzatot, akkor tudhatnád, hogy ezt nem itt szokták megtárgyalni.
Legális módszer a Turbó SIM, próbálkozzál inkább ezzel. [link]
Próbálkozhatsz telefonos boltokban, természetesen diszkréten, vagy ha szimpatikusabb a legális módszer, akkor a szolgáltatód is feloldhatja a korlátozást, úgy tudom ez fizetős. -
naksi88
csendes tag
hello all azért írok ide mert máshol nem nagyon járnak emberkék az lenne a problémám hogy vettem egy k750i-t és telenoros sajnos az lenne a kérdésem hogy valaki ki tudná e függetleníteni nekem olcsón?
-
Szia!
Azért nem tudod a magyar menüt beállítani, mert nem Közép Európai soft. van rajta. Vissza lehet tenni a magyar menüt, de lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha visszavinnéd ahol vetted, és ott megkérnéd, hogy magyarosítsák meg újra. Vagy kutakodsz tovább a interneten addig még nem találsz valami segítséget. Én Lasy ajánlanám, itt tudod elérni: [link] Privát üzenetben kérd meg, hogy segítsen, nagy tudor.
Egyébként ez nem a SE G705 topik. -
pumab
csendes tag
Én egy G705 készüléket egy GSM boltba vettem és Angliai származású a készülék, mikor megkaptam volt rajta magyar nyelv, de formatáltam, és reseteltem a beállításokat majd a telepítő menüben nem jelenik meg Magyar nyelv. Hogy tölthetek le hozzá Magyar firmwaret?
-
harry
veterán
Mivel örültem volna, hogy ha legalább linkelve van a webcames leírás ( de nyilván még erre sem vette senki a fáradságot ), ezért most berakom ide is, hogy másnak ne kelljen feltúrnia az archív topicokat két hsz miatt.
Progi: [link] (Én nem innen szedtem)
Kezelés: [link]
Tapasztalatok: Mindenki azt írta, hogy nem lehet, vagy gagyi, nem érdemes, de gondoltam, azért csak megnézem. Azt már az elején tudtam, hogy nincs folyamatos kép, csak pár másodpercenként csinál egy képet. Gondoltam, ez is jó. De tényleg nem.
Az a baj, hogy sok idő, míg kapcsolódik a telefonhoz, majd jön maga a képkészítés (az nem vészes), elmenti, majd áttölti a képet a gépre, ez igen lassú (pedig 640*480ban készült -> emiatt viszont a minőség is gagyibb), lekapcsolódik, vár n másodpercet, majd ismét újra az egész, ami így kb. két perc.
Nekem jó is lenne ez a módszer, ha nem küldözgetné át a képeket, és nem csatlakozna újra mindig a telefonhoz - hanem egyszer csatlakozik, aztán x másodpercenként lement magának egy képet. Ez gyakorlatilag semmi hálózati forgalmat nem igényel, egyszeri kapcsolódás, és majd utólag be lehet gyűjteni a képeket, ami autófókusszal és mentéssel szerintem kb 4 másodpercenként készülhet is, akár 2MP méretben is.
De ez nem az a progi, és nem tudom, ilyen van-e. -
Olcsi
senior tag
válasz
FireShadow #5861 üzenetére
Nem ázott be esetleg? Milyen színűek a indikatorok? A telefonon is és az akksin van egy-egy elvileg fehér színű kis ragasztocsíknak tűnő valami...az az indikator...nézd meg ezeket!
-
FireShadow
senior tag
Van egy vodás de moddolt k750 @w800-am, nem tölti a vadiuj akksit 80% fölé mitöl lehet? Nem használom már, mennyit lehet kérni érte?
Valamint van 400-500megányi file a moddolás során keletkeztek, mindenféle firmware verzio, camdriver, vkp patchek, javas cuccok, driverek, progik amit akarsz. Letörölném de ha kell valakinek szóljon letöltheti egy rarban. Nem várok vele sokáig!
-
Vandit.
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnék szoftvert frissíteni és mivel a k750i telón, mert rámásolok zenét vagy bármit és eltűnnek róla.
Még a telóval készített fotók is eltűntek, úh gondolom csak ez segíthetne rajta.
Nem gyári független.
-
BoneDragon
veterán
Valaki tud megoldást arra hogyan lehet rábírni a win 7 ultimate 64bit, hogy felismerje a telót? Érdekes módon, mikor csak béta változat volt ugyan ebből a winből fent, tökéletesen működött! Drivert sem ismeri fel!
-
Reptil
csendes tag
válasz
kaller1 #5851 üzenetére
Nem tudom már melyik alapján csináltam, de így van, "k750i disassembly" a keresőbe és kidob sokat.
Két jó tanács: 1 - a hátlap !Nyitott! kameratakaróval szerelendő le és vissza! Zárt állapotban letörhet a kam.mikrokapcsolója és utána csak menüből lehet indítani a kamerát. 2 - az előlap felül a hangszórónál kicsit nehezen jön le, óvatosan kicsit ide-oda mozgatva kell próbálkozni.
Hajrá! -
Fuksza
tag
én csináltam egy d750i-ből k750it, szürke ház,kék bill. világítás,kék fotófény,nagyon jól nézett ki(ha kell valamibe segíteni akkor írjatok)
-
CHIPman
nagyúr
válasz
mhorvat #5854 üzenetére
Rakd fel az R1CA021-et, abból van EMEA4 FS és jól támogatott is.
Nem kell előtte régebbit rakni. Ja, és a függetlenítés valószínűleg elveszik, majd VKP-val kell újra megcsinálnod. Szólj PÜ-ben, ha valami nem megy.
krakkai: Mi a hibaüzenet?
Manitou: Annyi, hogy szétkapod, egy tűre fújsz egy csepp WD-40-et, és azt belecseppented a joyba. Csak ne menjen a kijelzőre, mert azt nem szeresse' (konkrétan elszíneződik). Írj PÜ-t, ha érdekel a téma. -
mhorvat
senior tag
Üdv!
Adott egy "kiütött" K750i, amin a menü még T-Mobile-os (ikonok, stb.). A szoftvercsere/frissítés menete jól gondolom, hogy a következő legyen:
1) Szoftvercsere régebbi gyári szoftverre,
2) Majd szoftverfrissítés a "legújabb" SW-re?Találtam pár értelmes leírást a menetéről, azzal szerintem nem lesz gond, csak azt kérdezném, a sorrendet jól gondolom-e, illetve egyáltalán ilyen kombóval (ütött, de Tré szoftver) próbálkozzak-e, ha igen melyik szoftverre?
-
krakkai
tag
Up!!
-
krakkai
tag
Sziasztok lenne nekem 1 k750 em w800 sw-feltételekor megakad az xs++ vki nem tudja mi lehet a probléma ?
-
udi
őstag
akksit lehet még kapni ujonnan a kis k750-eshez?
-
udi
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #5844 üzenetére
Őszinte leszek én egyszerü user vagyok.nekem a sima kis k750-es tudás pont elég volt.de tényleg.az új köntös alatt arra gondolok hogy hosszabb üzemidő kissebb ergonomikusabb ház jobb kijelző ilyesmi.tehát mindenben picit javitani.2mp-ben nem igazán sikerült eddig nála jobbat alkotni szerintem se-éknál.a k770 3mp-ha jól tudom.
-
LEFTHORSE1
őstag
Az enyém még mindig tökéletes állapotban van, sokat ül a fiokban, a zene hallgatás a legnagyobb élmény rajta (W995-öt veri) meg a kamera kezelése, a többi területen az újabbak már legyürik. Külömben a K750 felturbozott változata a K770, ott csak a design béna egy kicsit de T650 előlappal talán jobban nézne ki, és üveg kijelzője van, ami negativum hogy nincs giroszkop meg normális zenelejátszó felülete, na és a fast port az oldalán van
-
udi
őstag
Imádtam a kis K750-emet.Nagyon jó kis telefon volt.Egyedül a K800 ami nálam egy szinten mozog vele.Sajnos már nem egy mai darabok de még elég sok használatban van és müködik.Én most ajándékoztam el épp az enyémet mert szegény már a végét járta.Ami szivás volt vele: joy (tipus sajnos) ,aksi is már gyengült,és a kamera exp gombja is önnálló életre kelt.Nem fókuszált már csak kilépett a kamerából.
Kár hogy nem hozza ki a cég egy picit feltúrbózva ujból ezt a tipust olcsón,én tuti vennék belőle -
törölt tag
válasz
kaller1 #5841 üzenetére
sajnos nem tudom... szétszedtem a telót apróra, hátha csak 1 csat csúszott szét, de tisztítás-igazgatás után is szép fehét a képernyő... sejtésem szerint elment a kijelző vezérlése... ugyebár a háttérvilágítás működik - attól fehér, de a vezérlés ami a pixeleket a képernyőre varázsolja az nem működik
-
Reptil
csendes tag
A Joy-jal nekem is voltak gondjaim. Rászántam magam, jutyubos videó alapján szétszedtem. Joy tövébe tettem egy pici csep WD-40 -et fogpiszkálóval. Megmozgattam a joyt alaposan minden irányban. Bekapcs, nem reagált egyik irányra sem. Ennek annyi, gondoltam. Jó fél óra múlva viszont hopp, mintha csak új lenne.
Azóta is tökéletesen működik. Kamera gomb is szórakozott nekem is...,de a "nagytakarítás" csodákra képes!
A 2 "vaku-led" közül csak az egyik ég. Ennyi az enyémnek a hibája. A mostani a 2. ilyen telefonom, és bár jó lenne egy kicsivel nagyobb kijelző, nem cserélem le csak ha menthetetlen lesz. -
törölt tag
valami alkatrész valakinek a "telómból" ?
pl:
hálózati töltő
adatkábel
head-set
5 hónapos akku
képernyő
billentyűzet....
stb.... -
törölt tag
válasz
Antilhu #5810 üzenetére
Nekem kapásból nincs driver win7-hez, szóval sem Myphone, sem PCsuite nem látja a telót....
XP alatt használtam eddig a telót, jobban mondva win7 alatt a memóriakártyát szimplán kártyaolvasóval....viszont sajna tegnap leejtettem a drága telefonocskámat (már nem első alkalommal) és hiába kapcsolom be, csak szép fehér képernyő fogad.....
XP-ben rádugom adatkábelre, akkor a memóriakártyát látja a PC, de a teló memóriát sajna nem...
szétszedtem, megnéztem a csatlakozókat, megigazgattam mindent, hátha, de sajna nem javult meg....
fehét képernyő.....
valakinek valami ötlete? -
Manitou
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #5830 üzenetére
Jól van, akkor ennek se esek neki magam. Nem tudom megéri-e még megcsináltatni esetleg szervízben. Költeni túl sokat nem szeretnék már erre a telefonra, megszolgálta már az idejét 3,5 év alatt
Egyedül a joyal van bajom amúgy teljesen frankó még mindig. És tudásban se egy buta telefon még mostani mércével sem.
-
Manitou
veterán
Házilag mennyire bonyolult kicserélni a joyt?
Nem igazán veszi be a lefelét a joy , lehet csak ki kéne takarítani, sokszor annyira felbaxxa az agyam hogy legszivesebben földhöz vágnám szegény telefont. -
Böcce
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy K750i-mnek elkezdett szarakodni a joystickja és hogy azt ki lehet e cserélni? És ha igen akkor mennyiért?
-
gg72
veterán
Hosszú idő után tegnap frissítettem a K750i-m szoftverét a hivatalos Sony oldalról és szoftverrel, viszont bekapcsolás után meglepődve tapasztaltam, hogy eltűnt a magyar menü, mindenféle keleti nyelv van rajta, ill. angol. Hogy lehetne visszavarázsolni rá a magyart?
-
Herqles
csendes tag
Egy éve kínlódok a telefonommal, mert eddig fókuszálás után továbbnyomva a gombot először újra fókuszált, aztán fényképezett (magyarul általában lemaradtam a pillanatról)
. Mára odáig fajult a helyzet, hogy mostmár csak fókuszál, és kb minden 10. alkalommal hajlandó csak fotózni. A kérdésem egyszerű: az exponáló gomb cserélhető-e, és hol lehet magyarországon beszerezni? Tenkjú!
-
Fuksza
tag
köszi a segítséget
-
Fuksza
tag
hát nemtom, haverom mondta hogy rálehet tenni csak feleslegesen ha mégse jó akkor nemveszek előlapot
-
Fuksza
tag
helló,valaki megtudnád mondani hogy a d750i-re jó e a k750i ház?
-
Antilhu
tag
válasz
FireShadow #5791 üzenetére
Szia FireShadow!
Hasonló problémákkal küzdök mint az a sorstárs akinek a linket küldted, de úgy tűnik most már inaktív a linked. Ha nem probléma, fel tudnád rakni mégy egyszer?
Illetve van vkienek tapasztalata a K750i telcsi WIN 7 alatti használatáról?
Konkrétan:
1. MyPhoneExplorer működik Win7 alatt?
2. Bluetooth-on is össze tudom a gépet és a telót kapcsolni (virtuális port)?
3. Milyen PC Suit-ot használtok? (nekem a gyári nem ment föl)
4. Egyéb észrevételeket is szívesen fogadok!Köszi: Antilhu
-
Szólista
senior tag
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Olvastam, hogy w800i szoftvert is rá lehet pakolni a telóra. Használja így valamelyikőtök? Érdemes rápakolni? -
harry
veterán
Megvettem végül speedshopban a zacsis csomagolt hpm-70-et, egyből ki is próbáltam, remek a minősége, innen kezdve nekem megfelel. Összehasonlítottam az enyémmel, az újnál a füles madzagot néztem, tényleg nagyon puha, gumis, ahhoz viszonyítva az enyém kicsit műanyag hatású, merevebb, és a füles részen, a fülbe illeszkedő gumi is mintha lágyabb és picit ducibb lenne az újon. De szerintem az enyém is eredeti, mivel ugyanilyen kiszerelésben vettem ebben a boltban (igaz már vagy 3 éve), illetve hangzásban sem igazán vettem észre különbséget. Lehet egyszerűen változott a termék az idők alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest