Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antilhu

tag

válasz koxos:8] #5896 üzenetére

szia,

teljesen megértem a problémádat és a "fájdalmad", az enyém tavaly hibásodott meg (letört fényképező optikát tartó fedél, alig ment már a joystickje, megvakult(csak feket fotókat csinál))és akkor kényszerültem át másik telóra, nehéz volt az átállás nekem is... egy nokiám lett utána nem igazán szerettem meg, azt viszonylag hamar le is cseréltem okos telefonra... nagyon bejön ez a többlet funkció dömping ami az okostelefonokat jellemzi, úgyhogy néha nosztalgikusan bekapcsolom a régi K750i ami egyébként még működő képes és mosolyogva nézem, hogy milyen kicsi a képernyője a felbontása :) és eszembe jut hogy amikor megvettem mekkora király volt... és még most is az csak azóta gyökeresen megváltozott a mobil piac...

1 szó mint 100 nagyon jó telefon, én is nagyon szerettem és egyetlen rossz emléket nem jut eszembe, de tovább kell lépni! Biztos találsz másik telefont... amit nem biztos hogy ennyire szeretni fogsz, de korszerűbb egyébként nekem szerencsém volt mert működőképesen el tudtam rakni emlékbe és bármikor be tudom kapcsolni.

üdv: antilhu

Új hozzászólás Aktív témák