- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antilhu
tag
válasz
koxos:8] #5896 üzenetére
szia,
teljesen megértem a problémádat és a "fájdalmad", az enyém tavaly hibásodott meg (letört fényképező optikát tartó fedél, alig ment már a joystickje, megvakult(csak feket fotókat csinál))és akkor kényszerültem át másik telóra, nehéz volt az átállás nekem is... egy nokiám lett utána nem igazán szerettem meg, azt viszonylag hamar le is cseréltem okos telefonra... nagyon bejön ez a többlet funkció dömping ami az okostelefonokat jellemzi, úgyhogy néha nosztalgikusan bekapcsolom a régi K750i ami egyébként még működő képes és mosolyogva nézem, hogy milyen kicsi a képernyője a felbontása
és eszembe jut hogy amikor megvettem mekkora király volt... és még most is az csak azóta gyökeresen megváltozott a mobil piac...
1 szó mint 100 nagyon jó telefon, én is nagyon szerettem és egyetlen rossz emléket nem jut eszembe, de tovább kell lépni! Biztos találsz másik telefont... amit nem biztos hogy ennyire szeretni fogsz, de korszerűbb egyébként nekem szerencsém volt mert működőképesen el tudtam rakni emlékbe és bármikor be tudom kapcsolni.
üdv: antilhu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest