- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZakRob
senior tag
Igen olyan mint az első képen, szóval szerinted ugyanaz van mindkét fajtán, kicsit megnyugodtam.
Nekem csak annyi a bajom vele, hogy nem olyan részletes a hangzása, elég erős a mélye van, ezt nem tagadom, kicsit visszább is kellett vennem, csak a többi nem az igazi vhogy.
-
ZakRob
senior tag
Hi srácok!
Rendeltem egy hpm-70-est a telcsihez a szpídsoptól, meg is jött, de ez ilyen merevítős akármivel ellátott cucc. Vki írt itt korábban az őskövület jelzővel illette ezt a fajtát, ettől független a bogyói ugyanazok lehetnek, mint a másiké, vagy nem? A hangzásával annyira nem vagyok megelégedeve ezért kérdem, bár lehet hogy túlságosan hozzászoktam a seni-hez. -
icons
addikt
válasz
cadgers #4287 üzenetére
Arra gondoltam, amit te linkeltél be, ott van tovább még abban a cikkben leírva, hogy hogyan kell a nyelvet visszaállítani.
Egyébként neked milyen volt alapból a szoftod a telón? R1BC002 vagy R1DB001? Mert W800i-s main csak R1BC002es verzióban van, míg nekem a jelenlegi fs-em R1DB001es... -
cadgers
aktív tag
Csak nyomogattam, de nem egész nap....
Visszatérve erre az átalakításra.
Sikerült W800i szoftvert rátennem, itt van egy oldal, eszerint csináltam az egészet:
http://szabolcs.greba.hu/index.php?page=articles&id=14
De van egy problémám!
Még mindíg csak angol nyelvet tud!
És ha FAR-ban be akarok ismét lépni akár a Flash, akár az FS könyvtárba, bekapcsol a telefon automatikusan, és megszakad a töltés. Ez mitől van?
[Szerkesztve] -
cadgers
aktív tag
Valaki segítsen plz! CID49-es T-Mobile-os telómra szeretnék tenni W800i szoftot, de nem tudom mit hogyan, ha valaki tud segíteni, plz vegyen fel MSN-en, thx előre is!
-
tench21
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet még a K750i-t csomagban kapni?
A 25000 ft nagyon baráti érte, azért kérdezem.
Köszi a hozzászólásokat! -
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
A DaVinci Team honlapján hány kreditet kell vennem, ha K750i-re W800i szoftvert akarok tenni, meg néhány patchet? Függetleníteni nem szándékozom. 10 kredit elég? -
lunaticzz
csendes tag
mindig lefelé törve szedtem le az adatkábelt a telorol mert ugy könnyebben lejött és most kontakthibás lett ez a szar
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Na igen. Én arra gondoltam, hogy a középső elemet (lényegében a házat) cserélném, előlap marad, így lenne egy narancs csík, elöl-hátul feka házam. Szerintem jól mutatna. De csak előlapokkal együtt láttam ilyen 5-6k körül, annyit meg nem ér és ennyire nem is szeretném szétszedni, festegetni meg nem akarok. Bár Doki bá biztos lefestené, akár csak a szélét is, addig szétszedni nem nehéz. Csak az nem tudom mennyibe lenne, nekem ennyire nem fontos.
-
icons
addikt
-
harry
veterán
Alapvetően nem nehéz. Szükséged lesz egy kis csillagcsavhúzóra és egy M6-os torxra. Ilyet elektroboltban kapsz 5-600 Ftért, egyszeri beruházás. Én életemben nem szedtem szét telót, de nem rég szükségem volt rá a beázás miatt, volt egy videóm amin japó csávó elég alaposan elmutogatta mit-mi után, mire figyeljünk, stb (nyílván japánul, de a képek sokat segítettek). Ami problémásabb lehet, az az előlapok lepattintása, a japó vmi műanyag lapkát használt, gondolom az direkt célszerszám lehet, én egy gitár pengetőt használtam
Csav húzó nem ajánlott mert szétcseszi a házat. Ha ügyesen csinálod, és nem kapkodva akkor simán szét lehet kapni, billig mindenképpen. A kamera kioperálása lehet esetleg összetettebb az átvezető fólia miatt, ezt én nem is vettem ki, de nem lehetetlen, meg gondolom neked amúgy sem ez kell.
-
icons
addikt
Valaki egyszer kérdezte, hogyan lehet azt a kis SEs autót irányítani a K750ivel. Pappferen van hozzá help: [link]
-
icons
addikt
Most néztem meg egy szétkapós vidót youtube-n, és télleg ezen lehet csak... Egyébként milyen nehéz teljesen szétszedni és összerakni a mobilt videó alapján? (videót láttam, de nemtudom, hogy mennyire kell ügyeskedve berakni, szétszedni a cuccokat, igazából a W800is ház miatt érdekelne)
És plz válaszoljatok a #4236 és #4237es hszemre!! -
buffet
tag
Sziasztok.Nekem és a feleségemnek is K750i van.T -és vodás.Most mind a kettő független.De mind a kettőn régi soft van,és nem frissülnek.Elkébzelhető hogy az ütés miatt?
-
harry
veterán
Márpedig leginkább ez, most nem fogom szétkapni megint telót, de ezen vannak a világító részek is (máshol nem is lehet, mivel ugye előlap, gombsor, bill fólia, tartó cucc, alaplap). Itt egy ilye kis átalakítás, nem nem tudom mennyire haszálható, ha jól láttam csak rárak egy színes lapot a bill fólirára, így kisebb a fényerő, de más a színe [link]
-
-
icons
addikt
Lehet, a kontrasztosabbat említettem, de ugyanolyan paraméterekkel rendelkeznek (felbontás, és színben), úgyh teljesen biztos, hogy nagyobb a képernyője? Most néztem képen, és valamivel valóban nagyobbnak tűnik... De az a kérdés fent áll: szofttal lehet elérni, hogy a K750inek olyan szép képe legyen, mint a W810ié pl?
pikszel: én is arra esküszöm, miután láttam, főleg, ha meg is lesz
[Szerkesztve] -
lunaticzz
csendes tag
pontosan melyik ez a kamera driver amelyik ennyire király?
-
pikszel
addikt
Vannak akik esküsznek a W810-kijelzőmeghajtójára (FS\ifs\settings\displaydispdriver.dat), bár személy szerint még nem láttam még fakó k750-t. A fluorescent pedig a neonhoz, ledhez való fehéregyensúly beállítás. És mint írta is valaki, sokszor segít kinti fényképezéskor jelentkező, kékes elszíneződés ellen. De hogy mire nem jó egy moddolt driver...(spot mérés, ''kézi'' fókusz, élesség, szűrés, >kék, >sárga, >bíbor, >zöld, színtelítettség, zársebesség)
-
icons
addikt
Sztem a színei szebbek, tehát jóval többet alkalmaz, de igen, fakóbb végülis... Lehet, hogy azt is cserélték, de akkor azt nem írták volna ki. Vagy nem lehet, hogy szoftversen butították le csak...LCDszoft van külön? A billentyűzet pedig csak pár kis lámpa (nem szedtem szét, nemtudom, de 3nál nem több) vagy led, vagy hasonló, tehát azt könnyen lehet cserélni...
Pls vki válaszoljon a korábbi kérdéseimre is! -
harry
veterán
Nekem is lehet, hogy régebbi van, mert pl haverok meg öcsém k750-i kicsit más. A bill világítás kékesebb (nekem inkább fehéres) és a kijelzőm is fakóbbnem tűnik, mintha azok kotrasztosabbak lennének. Lehet több fajta LCD-t használnak? Na de billt is? Vagy ez mitől lehet?
-
Gaskin
aktív tag
Valsz ugyanazt az effektet fedezted fel amit én is. Nekem egy új pár hetes t-mobile-os k750-em van. Egy havernak tök ugyanez a telcsi, csak régebbi. Totál más képeket csinál a kettő. Nagy nehezen rájöttem, hogy a különbség abból adódik, hogy az auto white balance máshogyan működik, az én firmware-emben Végül a telcsimet átállítottam flurescent-re, és így (legalábbis kint, természetes fénynél,) ugyanazt csinálja a mint a haveré, ''megszokott'' k750i minőséget..
-
icons
addikt
Bocs, hogy ennyit írok, de mindig eszembe jut valami: pl haveromnak W810ije van, aminek tudtom szerint ugyanilyen kijelzője van, namost lefényképeztem őket egymás mellett: [link] A W810inek nem kicsit szebb a képe, a színei úgy 100* élethűbbek, mint a K750iéi. Ugyanez van menüben, mindenhol, ugyanolyan fényerőn használtam mindkettőt. Ez akkor nem hardveres (vagy mégis?
). Ha nem az, akkor meg lehet oldani egy szoftfrissítéssel (LCD)?
-
icons
addikt
Plz help!
Feldugtam a mobilomat a gépre. Megnyitottam TCvel, erre a főkönyvtrában két új mappa fogad: dpof és misc (ebben van egy autprint.mrk nevű fájl) névvel + valamennyi új fájl: winamp_cache_0001.xml ez biztos, és még három van, de abból kettő legalább alap. Namost a telómmal semmit nem csináltam, összesen felraktam egy térképet rá (Börzsöny) és előtte semmi jelét nem mutatta annak, hogy a fájlrendszer megváltozik.
Most mégis mi a f** ez? -
icons
addikt
Tehát nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy W800i-s ház, és egyáltalán hol lehet kapni?
-
Paul14
tag
http://apro.origo.hu/mobil_telefon_kommunikacio/egyeb/showAdvert,5084644,1195,1.html
Szeretnék rendelni egy ilyen memkártyát 1 gb-osba valakinek van ilyen esetleg??
Véleményeket kérek h milyen megbízható e stb..
Kössz -
KBear
tag
A hétvégén nekem is kellett volna, de gyári CD hiányában nekem sem sikerült rátalálnom a szükséges driverre.
Más, találtam egy olyan oldalt, ahol játékokat lehet letölteni a masinához, de ezek a játékok csak zip formátumban vannak becsomagolva, jar-ban nem. Ha kibontom, egy nagyhalom fájlom lesz, amit nem tudom hova is kéne felraknom, vagy mit kéne vele csinálnom, hogy a K750i szeresse. Ha az 'other' mappába teszem (mert ugye a jar-osokat oda szoktam), akkor az nem jó neki, a 'games' mappát meg nem találtam. Esetleg elötte jar-t kéne csinálnom belőle? Van erre valami mód? Vagy más a megoldás?
Köszönöm annak aki válaszol!
Üdv,
KBear -
Gaskin
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4231 üzenetére
Igen. Próbáltam másik USB porton is, de az eredmény ugyanaz. A másik gépemben gond nélkül ment a cucc, igaz ott a gyári CD-t használtam telepítésre, és gondolom az ráerőszakolta az XP-re azt a tetves drivert. Persze a telepítő CD nincs a közelemben... Amúgy a gép nem az a szellemjárta fajta. Minden gond nélkül fut rajta amúgy. Relatív friss az XP is.
-
-
Gaskin
aktív tag
Help! Biztos én vagyok a hülye, de az istenért sem tudom telepíteni a telcsihez a gyári USB drivert. Ha rákapcsolom a telót a gépre, akkor azt írja az XP, hogy ''az USB eszközt nem lehet felismerni'' ez még ok volna, de az új hardver-es XP wizard már nem jön fel. Ha manuálisan indítom a wizard-ot, akkor nem talál olyan hardver elemet az XP aminek driver kéne. Manuális beállítások mellet sem tudtam értelmesen végigkergetni a varázslót, hogy meg tudjam neki adni az usb driver file-jait. Persze az usb driver-nek nincsen saját setup.exe-je, csak inf, + egyéb file-ok. Vagy 15 haver gépét én tartom karban, hasonló install szívással még nem találkoztam eddig... Előre is kösz.
-
lunaticzz
csendes tag
Igazad van Icons de ha ''időben'' elromlana a joy
akkor én az első joy csere után esnék neki
-
harry
veterán
W800-as készülékházat lehet kapni? Tehát nem az elő/hátlap, hanem a narancssárga rész, amibe be kell pakolni a cuccot. Csak ez az elem kellene, elő lapok nélkül.
-
icons
addikt
válasz
lunaticzz #4226 üzenetére
Énis ezen gondolkodtam, de akkor meg szerintem nem nagyon lesz értelme, mert már közeledik az új teló vásárlási ideje. Tehát szerintem modolom majd, ha tönkremegy a ház. Akkor majd veszek egy W800-as házat, és akkor szoft, meg minden megy rá majd.
Egyébként lehet vhol venni új W800as házat? Most nem apróra gondolok. -
lunaticzz
csendes tag
én még várhatok 2 évig hogy szétmoddoljam a telot
-
tolts.hu
őstag
lehet lejebb ez már volt kérdés: hogy lehetne(vagy lehet-e egyátalán) k750i-re valami w800 as vagy ettől jobb szoftvert rakni?
-
pikszel
addikt
válasz
DJ.Gróf #4214 üzenetére
Ha a garanciát nem bánod (esetlegesen már nincs is), akkor létezik egy olyan szoftvermod (VKP patch (turn_whitelist_to_blacklist.vkp)), ami a híváslistát átfordítja feketelistává, tehát akiket felvettél a listára, azok nem tudnak majd hívni. (Hívásinformáció > Hívások kezelése > Hívások fogadása > Csak a listáról)
K750 R1CA021
;K750 SW-R1CA021
;turn whitelist to blacklist
;(˝) the_laser
;(p) Darkmen
+44DC0000
01B8AA: BF41 FF43 -
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Van lehetőség a telón ,hogy letiltsak bizonyos telefonszámokat? Amikről nem akarom ,hogy zargassanak.
-
lunaticzz
csendes tag
a manual focus pontosan mit takar te állitod be a kép élességét meg mindenfélét ?
-
harry
veterán
válasz
Viktor0610 #4209 üzenetére
Azon már rég túl vagyunk, mint írtam is korábban, utána vagy egy hétig nem is volt bekapcsolva, közben volt ultrahangos fürdő, fullos szétszerelés, szárítás stb., megy is a teló, csak a kamerával van ez a gond (illetve az alaplappal van ban, megnéztük átszerelve másik telóban).
Szervízben mit tudnának ezek után csinálni? Kétlem, h alaplap ilyen jellegű hibáját meg tudnák javítani. -
-
harry
veterán
Felmerült bennem egy olyan fura elképzelés, hogy ha csak kamera rész nem megy egy beázás után (megnyitná, fekete kép be is jön, visszadob menübe) az mennyire állhat összefüggésben szoftverrel
Mert amúgy nincs kifagyás vagy lassúlás, csak egyszerűen kidob. T-s teló amúgy, de mostmár nyílván úgy sem garis. Vagy lehet kapni készülékházba indikátor lapot?
-
ancsma
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4206 üzenetére
Köszi!
-
-
lunaticzz
csendes tag
jolvan igazatok van
de nekem nem akar olyan szépeket csinálni mint Macikosnak
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
válasz
macikos #4200 üzenetére
Én is kb. ezt akartam tenni!
lunaticzz: Nyisd fel a szemed! A 2mpx-es kamerával ellátott mostani, új (!!!) telók mikor készítenek ilyen fotókat??
Egyébként érdemes szétnézned (ill. követned) a Mobilarena-s cikkeket.. Mostanában (is) sok 2mpx-es telcsi van tesztelve.. A mérvadó még mindig (!!!) az SE K750i! Mert ebben a kategóriában nincs jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest