- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papirzsepi93
tag
válasz
belaazallat #2301 üzenetére
Ránéztem az ssd-kre a HD sentinellel a 970es M2-es a windows-zal 82%-os jónak írja, a többi 100%-os.
A psu cserét meg egyébként is terveztem, mert az a legrégebbi alkatrész a pc-mben, de az általad tanácsolt dolgokat is megcsinálom.
És köszönöm is a tippeket neked is Drago-nak is. -
7Heads Drago
veterán
válasz
belaazallat #2303 üzenetére
Konzisztenciát ellenőriz a win. De legtöbbször az meg vinyó hiba.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
belaazallat #2301 üzenetére
Mivel a kábelek mozgatásától javult meg kétlem hogy ennek win telepítés meg bios reset kellene. Nekem is volt hisztis lapom. Nállam a hiszti oka a ram volt. Másik gépben jó volt az a ram, csak ő nem szerete azt. Kicseréltem egy másik gyártóra és elmúlt a hiszti.
-
válasz
belaazallat #2172 üzenetére
Szerintem nem, de valóban hasonló a jelenség.
Alvó állapotnál megmozdítom az egeret és elindul a gép, illetve a bekapcsoló gomb mellett villog a led. Leállítás vagy hibernálás esetében nem kel fel vagy villog a led. -
Crucio
aktív tag
válasz
belaazallat #2035 üzenetére
Nem tudod megpróbálni, mert nem is látja a fájlt a lap.
-
jeni
félisten
válasz
belaazallat #2033 üzenetére
Garis lappal minek vesződni főleg ha 14 napon belüli vásárlású. Már csak azt kell bizonyítani, hogy nem a vásárló tett fel rossz BIOS-t.
-
zsid
senior tag
válasz
belaazallat #2012 üzenetére
Ez csak WARNING, át van állítva 90 fokra, ugyanúgy lekapcsol 70 foknál.
-
zsid
senior tag
válasz
belaazallat #2011 üzenetére
Meg nem mondom milyen ház, de elől van 2 venti valamint hátul 1. Tegnap próbálgattuk ( én csak online vettem részt ), nyitott házban, idle 35-6 fok körül ment a proci, indítottunk egy CPU-Z stress testet, szépen felpörgött maxra a processzorhűtő, HWinfo64-gyel követtük a hőfokokat. kb 1 perc alatt ment el 70 fokig, 69,8 °C volt az utolsó amit láttunk ezután instant kikapcsolt a gép, teljes azonnali leállás ( kipróbáltuk többször is, mindig ugyanez, mindig 70 foknál ). Csak némi várakozás vagy áramtalanítás után tudod újra bekapcsolni.
A gyári hűtő az elég kicsi ( nem is világos miért nem adtak APUhoz legalébb egy Wraight Prismt), korábban dedikált kártya nélkül játszott a gyerek, ott szerintem nem volt meglepő hogy nem bírt az 5600G-vel a hűtő, ezért kapott most egy GTX1660-at talán, az IGP-t kikapcsoltuk de így is előjön a leállás.
A stress teszt az nyilván extrém terhelés, a kissrác csak Fortniteozik ami azért nem kimondottan processzorintenzív játék, oda elégnek kellene lennie a gyári hútőnek is.
Ezért is néztem rá a saját Ryzen 7-emre, mert ennél is 70 fok felett van a die temp, de youtubeon random rákeresve minden látni 5000-res Ryzeneknél 70 fok feletti hőfokot 40% alatti terhelésnél.
Ezért is gondoltam, hogy feljebb kellene állítnai a shutdown tempet de ilyen opciót nem találok.
-
Vibalazs
tag
válasz
belaazallat #1846 üzenetére
Szia!
Előtte F55b BIOS volt rajta. Újra felraktam, sajnos semmi változás. Utána vissza raktam az eggyel korábbit is majd megint felraktam az F55b-t. Marad a lapcsere.
Azért Köszönöm!
-
pengwin
addikt
válasz
belaazallat #1781 üzenetére
Szervusz!
Nagyon szépen köszönöm a választ.
A két Gigabyte lapon ránézésre van egy műanyag fedlap ami takarja a hátoldali I/O csatlakozókat belülről.
Az MSi-n se tudtam eldönteni, hogy műanyag toldás nyúl hátrafelé, vagy a VRM borda folytatódik.
Az Asus TUF-on egyértelműen csak egy fém borda van.
-
jeni
félisten
válasz
belaazallat #1753 üzenetére
szerintem egyetlen egy boltost sem fog rizikózni a alaplap felbontásával vagy annak használatba vételével, mert használtként nem akarja eladni.
az eladó látta,hogy rajta van a logó a Zen3.
amúgy a vásárló (egyesek) tudja vagy megnézheti az adott alaplap milyen BIOS-al hozzák forgalomba. ez rajta van többnyire a gyári doboz adat matricáján.,ha nem akkor az alaplapon ezt külön jelzik a BIOS verziót.
ha úgy megy be a vásárló,hogy kér rá frissítést akkor ezt megtudják oldani boltra válogatva. -
apollo12
veterán
válasz
belaazallat #1750 üzenetére
boltba annyit mondtak dobozán az áll támogatja a zen3 at
-
apollo12
veterán
válasz
belaazallat #1748 üzenetére
Nekem ma megjött a MSI B550M MORTAR és 5800x nem ismerte fel, még jó hogy volt itthon egy 1700X konfig hogy tudjam frissíteni a BIOS-t
És nagy betűkkel rá van írva Zen 3 is használható
-
Szoszo94
őstag
válasz
belaazallat #1742 üzenetére
Jól tudod, de alkalmi vétel volt a lap és a processzor is (utóbbi használtan, ismerőstől), úgyhogy bepróbálkoztam és az én legnagyobb meglepetésemre működik
Ha nem ment volna, rendelnék 5600X-et, de így ráérek úgy néz ki
Raggie: nincs semmi más rákötve, csak a monitor, próbáltam mindegyik HDMI portot de nem adott képet. Újabb VGA sajnos nincs
Egyébként UEFI módban kellene működnie a kártyának, eddig is úgy volt, de majd még próbálkozok, csak vennem kell DP kábelt. Az is lehet, hogy a kártyán frissítek egy BIOS-t, hátha.
-
luci@85
tag
válasz
belaazallat #1670 üzenetére
Ok.THX!
-
barabasb
tag
válasz
belaazallat #1640 üzenetére
Jobb a hangchip? Az MSI-é realtek 1220, a gigáé 1200... vagy nem erre gondoltál?
-
Raggie
őstag
válasz
belaazallat #1634 üzenetére
Hmm... nagyon furcsa dolog. Más böngésző nem csinálja?
Mert ha nem, akkor lehet a google-nek kéne írni ticket-et hogy vizsgálják ki.
Vagy a Microsoft-nak, ha meg OS-ből eredő a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest