Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
belaazallat
üzenetére
Jól tudod, de alkalmi vétel volt a lap és a processzor is (utóbbi használtan, ismerőstől), úgyhogy bepróbálkoztam és az én legnagyobb meglepetésemre működik
Ha nem ment volna, rendelnék 5600X-et, de így ráérek úgy néz ki 
Raggie: nincs semmi más rákötve, csak a monitor, próbáltam mindegyik HDMI portot de nem adott képet. Újabb VGA sajnos nincs
Egyébként UEFI módban kellene működnie a kártyának, eddig is úgy volt, de majd még próbálkozok, csak vennem kell DP kábelt. Az is lehet, hogy a kártyán frissítek egy BIOS-t, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem ment volna, rendelnék 5600X-et, de így ráérek úgy néz ki 
Egyébként UEFI módban kellene működnie a kártyának, eddig is úgy volt, de majd még próbálkozok, csak vennem kell DP kábelt. Az is lehet, hogy a kártyán frissítek egy BIOS-t, hátha.