- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Próbáltam uefi és nem uefi módban.Amiben tudtam pci-e slotban.
Több riserrel is.
Mi köze van a drivernek ahhoz,hogy maga a gép nem bootol,ott még nincs driver se.
Alapba szar szerintem a lap.Ezért is rühellem msi-t már.
Más alaplapoknál b550-es lapon vagy régi fm2 vagy intel régebbi lapon.
Asus x570-es lapon működik minden gond nélkül.
De ezen a foson sehogy sem.Nem tudom minek csúfolják meg az ilyen lapot ilyen árral,és minek raknak rá feleslegesen 4-5 pci-e slotot....
Már alapba is a legfrissebb stabil biosz volt fenn.Most meg béta utolsó biosz van.
Chipset driver is le lett szedve.
Köszönöm,hogy foglalkoztál velem. -
szabobela
csendes tag
A csuszka amivel görgeted a lapot lefele felfele , oldalra.Az a hosszú téglalap , amiben van egy kisebb amit húzol úgy megy az adott irányba az oldal.Most kivettem egy RAM-ot és visszatettem , mintha jobb lenne.De Win 10 RAM tesztet lefuttattam és minden jó volt előtte is.Ami nem ment az pl. Office 2007- 10 mp alatt nyitott meg egy Word doksit. Chrome oldal lefagyott ha nyitva hagytam és mással foglalkoztam.Csak ha megmozgattam pl letettem a tálcára , akkor lett jó utána.Vagy oldalt váltottam, másik fülre. Skype fagyott ugyanígy.Most tesztelem , remélem jó lesz.A rammot rosszul tettem be előszőr és nem adott képet a gép.Utána jól tettem be és elindult , de ezek voltak.Remélem nem ment tönkre a RAM...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest