- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
7Heads Drago #2328 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
7Heads Drago #2328 üzenetére
Újabb CPU-k alatt mit értesz?
-
IstvánLászló
őstag
válasz
7Heads Drago #2326 üzenetére
Igen a b550-ben érdemesebb gondolkodni és megerősítem azt amit most mondasz.
A b550-ről fentebbírtam mielyejó,miért is használom örömmel. -
belaazallat
addikt
válasz
7Heads Drago #2302 üzenetére
"De van olyan, hogy 3. alkalommal már kiírja hogy felkészülés a javításra, de ott sem történik "
Sok ki kapcsolgatástól meghülyült a win.
-
raveinT
tag
válasz
7Heads Drago #2292 üzenetére
Úgy-úgy. Kocsival ugyanígy vagyok, bár nyilván ott is van rendes szervizes meg olyan aki visszaél ahol lehet.
Saját példa a pc-s lehúzási kísérletre: volt hogy levittem haverom pc-jét, a sarkon lévő szervizbe, mert a cmos jumper elveszett, és kellett volna egy reset, de a csavarhúzós megoldást nem akarta elhinni haverom hogy megteszi, ha meg bármi baja lett volna utána a gépnek életem végéig hallgathattam volna, hogy én rontottam el... Szóval levittem, hogy egy cmos jumpert húzzon már rá legyen kedves a szaki, aki ehelyett mindenképp teljes bevizsgálást akart rám erőltetni. Végül rájött, hogy hiába győzköd, úgyhogy azt mondta adjam oda a gépet megcsinálja ő a shortolást. Majd gúnyos mosollyal visszaadta, hogy megcsinálta, de majd meglátom, hogy biztos nem ez lesz a baj, és akkor nyugodtan hozzam vissza az eredetileg ajánlott bevizsgálásra. Fent visszapattant a GPU és bár változott a szitu, csakugyan nem volt továbbra se ok valami, viszont egyből szemet is szúrt, hogy a CPU hűtőhöz közeli RAM sticket félig kilazitotta az úr, úgy meg vsz a rossz kontakt miatt nem bootolt a gép. Helyre pattintottam és csodák csodája ment minden szépen. 1000% hogy a RAM mikor levittem a gépet még a helyén volt, és azok nem úgy vannak rögzítve, hogy csak úgy elmozdulnának...
Tl;dr: én azóta nem bízok a pc szervizekben, és sajnos nem ez az egyetlen ilyen élményem.
-
raveinT
tag
válasz
7Heads Drago #2290 üzenetére
Korrekt, de mivel nekem sajnos eddig több rossz (lehúzási kísérletek) tapasztalatom volt számtech boltokkal, mint jó, én alapból mindig a DIY megoldásokat preferálom.
-
Viktor77
titán
válasz
7Heads Drago #2283 üzenetére
Másik csatlakozó a kártyán? Másik slotban próba? Ezek után marad a kártya másik gépben, vagy másik proci ebben.
-
jeni
félisten
válasz
7Heads Drago #2280 üzenetére
Sapphire
1x8pin power connector -
jeni
félisten
válasz
7Heads Drago #2280 üzenetére
BIOS-ig se jutsz el?
Így akkor a Sapphire van dugva a HDMi és a Sapphire karira rá van dugva a 2x8Pin VGA PCIe tápcsati is? -
jeni
félisten
válasz
7Heads Drago #2278 üzenetére
Diszktrét VGA van egyáltalán a gépedben?
Tudom buta kérdés volt.
Azért kérdem mert maga a proci nem tartalmaz GPU-t!
tehát KELL beletenni bármely PCIe képes VGA-t.
grafikus chip nélküli
Ha VGA hiány a gond és a proci 14 napon belüli vásárlás akkor vennetek kell egy 5600G/5700G procit. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
7Heads Drago #2258 üzenetére
4x8 azért nem ajánlott mert jobban terheli a processzor memória vezérlőjét->nem biztos hogy fog működni az adott órajelen, IMC függő
2x16GB 3600CL16 az arany középút
piacon lévő kitek 99%-ával működnie kell
bármelyik lap jó lesz -
IstvánLászló
őstag
válasz
7Heads Drago #2258 üzenetére
Az MSI MPG B550 Gaming plus-t ajánlom,nagy hűtő bordákkal szereve,idáid semilyen problémát nem tapalszalok.
Az alaplap 1 éve stabilan teszi a dolgát 2x16 Gb rammal kitben.
A Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
A további infókat itt a lenti linken találod.
https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS
https://www.arukereso.hu/memoria-modul-c3577/kingston/fury-beast-32gb-ddr4-3200mhz-kf432c16bb-32-p688406970/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged