Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Meg nem mondom milyen ház, de elől van 2 venti valamint hátul 1. Tegnap próbálgattuk ( én csak online vettem részt ), nyitott házban, idle 35-6 fok körül ment a proci, indítottunk egy CPU-Z stress testet, szépen felpörgött maxra a processzorhűtő, HWinfo64-gyel követtük a hőfokokat. kb 1 perc alatt ment el 70 fokig, 69,8 °C volt az utolsó amit láttunk ezután instant kikapcsolt a gép, teljes azonnali leállás ( kipróbáltuk többször is, mindig ugyanez, mindig 70 foknál ). Csak némi várakozás vagy áramtalanítás után tudod újra bekapcsolni.
A gyári hűtő az elég kicsi ( nem is világos miért nem adtak APUhoz legalébb egy Wraight Prismt), korábban dedikált kártya nélkül játszott a gyerek, ott szerintem nem volt meglepő hogy nem bírt az 5600G-vel a hűtő, ezért kapott most egy GTX1660-at talán, az IGP-t kikapcsoltuk de így is előjön a leállás.
A stress teszt az nyilván extrém terhelés, a kissrác csak Fortniteozik ami azért nem kimondottan processzorintenzív játék, oda elégnek kellene lennie a gyári hútőnek is.
Ezért is néztem rá a saját Ryzen 7-emre, mert ennél is 70 fok felett van a die temp, de youtubeon random rákeresve minden látni 5000-res Ryzeneknél 70 fok feletti hőfokot 40% alatti terhelésnél.
Ezért is gondoltam, hogy feljebb kellene állítnai a shutdown tempet de ilyen opciót nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Építő/felújító topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD - hűtővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs