- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
papirzsepi93 #2299 üzenetére
Szia!
Először ellenőrizd le az ssd állapotát hd sentinel programmal.
Utána egy clear cmos, bios reset, állíts be mindent újra a lap biosában. Utána csinálj egy új win telepítést.
A sok ki be kapcsolgatás nem tesz jót sem a hardvernek, sem a softvernek. Nekem is MSI lapom van egy B550 Tomahawk, de ilyen hisztis egy lapot nem igen láttam. Nekem takarítás után szokott hisztizni, nem hajlandó elindulni, csak sokadik próbálkozásra. Utána rendben működik. -
7Heads Drago
veterán
válasz
papirzsepi93 #2299 üzenetére
A lassú bootért én legtöbbször szektoros vinyót láttam. Viszont mivel számít a kábelek mozgatása megnéznék egy másik tápot. Nem biztos hogy a táp a hibás lehet hogy csak egy kábel a bibis. Én most vettem egy tápot amiből egy kábel kicsúszott. Használt táp volt valszeg a kábelt húzták nem a csatit. Jah és csak a boot vinyót dugd rá kezdésnek. Az az 550-es táp már kicsit kicsi is ennek a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged