Hirdetés
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Szia Vaze

Én is ilyet akartam, szintén havernak
De azóta ketten is írták hogy gondjuk volt vele FX fórumon, persze ez még nem egy statisztika, de azért elbizonytalanítani épp jó volt.
Ott a fórumon amúgy sokat szoktuk ajánlani az ASUS M5A99X EVO-t, vagy a Giga 990X-UD3-at ill ha nincs/nem tervez haverod később corssfire-t vagy SLI-t, akkor a kistesóik is jók lehetnek; Giga GA-970-UD3 (rev_3) és ASUS M5A97 EVO R 2.0De ha már FX-et veszel és új gép, akkor miért nem az újabbakból szemezgetsz, van már lassan fél éve Vishera alapú FX-6300, FX-8320 ezek most a legjobb vételek. 4-es FX-et csak akkor ajánlanék ha főleg régebbi játékokkal játszik, mert az újabbak sok magot is jól ki tudnak használni, lásd Crysis-3, Bf-3
PS.: Hasonló az aláírásunk
(Nekem már ez van kb 3 éve, khmm)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Nekem már ez van kb 3 éve, khmm)