- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
990FXA-UD7-ből 3 revízió lesz, ha kijön a rev.3.0.
Rev.1.0 - első revízió.
Rev.1.1 - módosított VRM vezérlés, LLC állítási lehetőség a BIOS-ban.
Rev.3.0 - UEFI.További olvasnivaló: [link].
BIOS frissítést a Visherához kap a többi is, azok csak az UEFI boot lehetőségét nem tudják (nagyon speciális esetben kellhet csak, otthoni felhasználónak halál felesleges)
HGyu.
-
Na hát ez viszont gázul hangzik. Te voltál a béta teszter.
Az én lapomban még egyel sem lehet felvinni a szorzót valamiért (nem indul), windows alatt overdrive-al meg fut 4ghz-en is. Ellenben a régi lapomban meg hiába ment biosból a szorzóállítás, mégsem ment 3,8ghz-et se stabilan. (Giga 790x-ud4p) Sok gyenge lapba futottam bele idióta hibákkal hogy már alig merek venni valamit és inkább beérném azzal ami működik úgy ahogy szeretném. -
silver87
tag
Köszi az infókat megfogadtam és 6970 lett a vga biztos választása abból is a 2gigás.
Most viszont ujabb problémába ütköztem miszerint az am3+ alaplapokkal sok a gond.
speciel én a gigabyte ga-990fxa-ud3 lapot akarom de olvastam róla hogy gagyi a bios és amit kézhez kapok az nem is müködik mig lenem frissitem a biost rajta. ram slotok hibásak illetve 1333mhzen kezeli az 1600as memokat.
Nézzek másik gyártót vagy nem olyan vészesek ezek a hibák? -
silver87
tag
Nos először is már magának a prohardvernek a tesztje az fx-es procikkal kapcsolatban az volt a véleménye hogy akinek x4es procija van ne váltson mert nem éri meg a 6 magos fx proci az x4 teljesítményével ért fel ez a tesztekben is jól látszik.
Még eddig senki nem győzött meg az fx procikról hogy érdemes azt venni.Vga terén pedig igen nincsenek jóban, mivel az intel nvidia párti. az amd meg ati vagyis már szinte egy és ugyanaz a márka. Ezért feltételezem hogy egy amd-s alaplap és proci nem kezelné ugy az nvidia kártyát mint az intel konfig, de már ugyis mind1 mert letettem a voksom a 6950 mellett bár szintén dilemma hogy 1 gigás de magasabb mag órajel, vagy 2 gb és alacsonyabb mag órajel.
-
silver87
tag
Már agyon olvastam magam tesztekkel és kb a 6 magos fx ugyanugy teljesít mint az x6 csak az fx-nek stabilitási, melegedési, és áramköri hibái vannak a prohardver és más tesztek alapján. És a stabilitási hibák eléggé ijesztőek amiket olvastam. van akinek szószerint meghalt a gépe és szerviz nem egy hozzászólotól olvastam.
Vélemény? esetleg rendelkezel ilyen procival? -
leviske
veterán
Ami meg lett erősítve (tudtommal) az AMD részéről, az az, hogy a Trinity FM1 kompatibilis. Miután egyelőre olyanokról nem szól a fáma, hogy sideport, meg egyebek, ezért gondolom számottevő hátrány talán nem is érhet senkit, ha nem vesz majd az új APU-hoz új lapot.
A kérdés pontosan inkább az új felsőkategóriás procik AM3+ kompatibilitása, mert felmerült a lehetősége egy FMx alapú foglalatnak a Komodo kapcsán. Bár ezt nem tudom, hogy azóta cáfolták-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest