- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
markastor
üzenetére
Erre a válaszom
Ám énnekem is 2 évig (mióta a régi meghalt)egy 1,3 tualatinnal szenvedtem.Ráadásúl az én célom azt a E6300 core 2 lepipálni ami nem egy egyszerű feladat.Az én konfigom úgy hogy alkatrészenként és 3 év garanciám van rájuk 237k volt.Az 55k alaplap sokat dobott rajta na mega 25k ház.Jelenleg verseny képes vagyok core 2-vel és nekem ez számít. 
A TE EREDMÉNYED IDEGESITŐEN JÓ
Megyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ám énnekem is 2 évig (mióta a régi meghalt)egy 1,3 tualatinnal szenvedtem.Ráadásúl az én célom azt a E6300 core 2 lepipálni ami nem egy egyszerű feladat.Az én konfigom úgy hogy alkatrészenként és 3 év garanciám van rájuk 237k volt.Az 55k alaplap sokat dobott rajta na mega 25k ház.Jelenleg verseny képes vagyok core 2-vel és nekem ez számít. 
Megyek és addig állitom a gépet mig jobb nem lesz.Az Am2 konfigok, melyek olyanok mint az enyém összességében jobbak mint a 939.Ám ha énnekem 939 lett volna nem váltottam volna Am2-re.