- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Kíváncsian várom a lapokat, és valószínű vételezek is egyet, mert én azért nem látom olyan vészesnek a helyzetet, ahogy a phenom teszt reagálós topikjában felvázolják.
Egy kis tuningal nem lesz az olyan rossz nekem itthonra.
Szerintem rosszúl látja aki azt mondja, hogy sz@r a K10, egyáltalán nem szar, sőt, jó kis proci ez. Egy dolgot kell csak látni, hogy az új intelek mégjobbak. Ezt el is ismerem, de ettől, még nem kell leírni ezt a platformot sem.
-
Gyuri27
félisten
Jól tudod. Az nv-nek még javítania kell az int vga-s dx10-s lapjain mert 10-20%-s teéjesítmény háttrányban van. Ami egálban lenne a 780-l az meg olyan meleg mint a purgatórium tűze (cikk linkelve). Ezért elképzelhetőek csúszások.
Mint írtam én nem bánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő