- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
band1103 #11496 üzenetére
Mutass nekem egy olyan 1080p-s film sample-t, amin kipróbálhatnám, hogy nem elég a HD3200-as IGP UVD+ lejátszáshoz! (mod: priviben!)
Ha csak procit nézem, akkor eddig egyetlen olyan 1080p-be futottam bele, amihez nem volt elég a 2,8 GHz-es proci kikapcsolt DVXA mellett. De MPC-HC + DXVA-val azt is lejátszotta 60% CPU terhelés mellett.Gyiku 11479#
Szerintem Sideport nem sok plusz teljesítményt jelenthet. Nekem ilyen giga lapom van (780GPM-DS2H). De én nyáron azért ezt vettem, mert 140W-os CPU-t is befogad, és az elko kondik jó minőségűek rajta.dgbg: Szerintem bios, vagy alaplap hardver hiba. Tunning van?
-
Mercutio_
félisten
válasz
band1103 #11496 üzenetére
Eszerint az IGP-s alaplapoknak ott van helyük, ahol mindennapos használat mellett régebbi játékokra van igény, és/vagy van egy 4800+ vagy erősebb proci az esetleges h.264-es filmhez, de semmiképp nem akar a tulaj videókártyát?
Akkor megismételném a korábbi kérdésemet
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest