- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #1718 üzenetére
Az okés, csak a hsz nekem szólt, ha mindenáron tuning lapot akarok kezdettel...
Én 16.5kért kapom a TF550-et, de az nem passzív chipes, de sztem az asus m2n sem annyira rossz, semi mellé nekem megfelel, aztán meg tesztelgetés után úgyis eladomHa már az intvga-s asusok no tunyingok, remélem ezzel lehet kicsit játszadozni
szerk: oppsz, benéztemnem nekem szólt a hsz
sorry, beteg vagyok, nem mindig vagyok most képben...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #1684 üzenetére
Sejtettem hogy van rajta, csak a termékinfo mondott mást
Nekem most egy alapból buta külső 6200es lesz, 4 pipepal, kíváncsi vagyok, mennyivel gyoesabb a 6100as integráltnál, ennek legalább van saját 128mb ramja
asszem még húzni is lehet, már csak a procit várom, meg ramot nem tudom milyet vegyek..
-
Probiker
aktív tag
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #1521 üzenetére
Sapphire árát jobb ha nem tudod..
a S939-s lapjuk 40K-tól indult a PH!-s bazárokban és ez még nem a tuning verzio volt
cserébe kapsz egy full fehér lapot ,bődületes tuning lehetőséggel és stabilitásal...nekem már volt lapom tőlül socket A alatt egy 10 000FT-al drágább volt mint a többi -
Rizzo
aktív tag
válasz
Gyuri27 #1494 üzenetére
Abit KN9S. Nforce 550, mindenféle tuningopcióval. Vagy sima KN9, de azt annyira nem lehet széttuningolni, mivel a chipsetet nem lehet feszelni, de az nf4 ultra miatt 4 Pata eszközt kezel, szal ha sok ''régi'' vinyód van, akkor jól jöhet. A KN9 ultra szinte semivel sem több, mint a KN9S, abban 570 ultra van, de csak a dualnet, meg pár ilyen cuccal tud többet. Lényeg a lényeg, KN9S-t ajánlom
-
ftc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest