- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jah, fel se szoktam rakni alapból, most se raktam, aztán próbaképpen felraktam, hátha..nem segített. 6-7x raktam csak fel a wint
Ma kipróbáltuk sata odd-vel, az megy.. 2 vinyó együtt megy a pata csatin, csak az odd-hdd nem megy patán, most tesztelik a boltban mert meguntam...jah másik rammal is megnéztük, ugyanaz.. -
törölt tag
Kár, hogy korcsi nem a Freezer 64 Pro-ról, hanem a Silencer Ultra-ról beszél. Márpedig utóbbi nem AM2 kompatibilis, pontosan a háromréses horog és a hozzáadott keret miatt.
korcsi: Jobb megoldás nem nagyon létezik:
1. Szerzel egy egyréses horgot ami kompatibilis a Silencerrel.
2. Fűrész. -
HERR Z
veterán
annyira prohász olcsó lap hogy nem vezették ki......ha megnézed az SLI-s tesóját ami már full ATX méretű ottmár ottfigyel a 2 IDE csati..
de érdekes hogy 10 usbt tud a chipset és asusék csak 8-at használnak....olcsó csipszetre olcsó lapot ilyen suta lapokat szül, remélhetőleg legalább olcsóbbak lesznek -
attiati
veterán
Azért ott volt egy kételkedő kérdés is a hsz.em végén.
''Vagy Amd esetében a tényleges órajelet kéne nézni?''
szóval 3500+ (2,2Ghz tényleges órajel) 533 ram esetén 9-es osztó, vagyis 244 mhz-en működtetné
3000+ (1,8 Ghz) esetén pedig 7-es osztó, vagyis 257 Mhz-en működtetné? A kevesebb néha több mottóval...
ha így sem állja meg a helyét, akkor ugorj neki a billentyűnek és javíts ki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem akarom én hajtani a procit, szóval eredeti állapotában melyik használja ki jobban 533-as memóriát?
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
jaja tök simán rámegy az AC freezer 64 pro, de nekem egy kicsit hangos volt, így kapott egy ellenállást, most 1100-on pörög, így már frankó..
Viszont azt vettem észre, hogy míg cserélgettem a csatlakozót, persze menet közben
volt hogy nem kapott tápot a proci venti kb 5-6 percig, és akkor sem ment fel a hőmérséklete 35 C fölé

lehet áttálok passzív cpu hűtésre

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ma kipróbáltuk sata odd-vel, az megy.. 2 vinyó együtt megy a pata csatin, csak az odd-hdd nem megy patán, most tesztelik a boltban mert meguntam...jah másik rammal is megnéztük, ugyanaz..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)