- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Borokafa #11333 üzenetére
Na igen, ebben is egyet értek
. Kell hogy DDR3-as legyen de mindenképpen legyen. A véleményemet a méretről azért még fenntartom
.
Oliverda: De miért nem? Nem láttam még DDR3-ast. Fizikailag sem megy bele a DDR2-es foglalatba, más foglalat kel neki? Hisz ha belemegy akkor a memvezérlést a proci végzi és ha az alaplap maradéktalanul fel van készítve bioszfrissítéssel és belemegy a foglalatba akkor tudnia kellene nem? Ha nem akkor miért nem?
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #11325 üzenetére
"...de rajtam kívül talán nincs is más aki azt használja...."
A "talán" egy jó szó. Én is az IGP-t használokSemmi értelme nincs a sideport méretén szenvedni. Csak az a lényeg hogy van-e vagy nincs. Sokat nem számít a mérete, csak legyen. Nincs olyan nagy számítási kapacitása Ezeknek a HD3xxx GPU-nak hogy a sideport mérete legyen a szűk keresztmetszet. Van persze különbség csak nem olyan nagy hogy érdemes lehessen figyelembe venni.
Viszont mindenképpen legyen sideport. -
band1103
őstag
-
band1103
őstag
Elolvastam Konfigos társunk hsz-eit attól kezdve hogy megrendelte majd megkapta, és ezt szűrtem le belőle. Nem azt mondtam hogy szar. Csak nem tökéletes mint ahogy fehér hollónak számít manapság ha egy premier lap tökéletes.
MasterDeeJay: Erre van a kedvenc közhelyem hogy ha az apa nem foglalkozott volna a fiú anyával csak mert élete első nőjében csalódott akkor most a fiú nem létezne. Nekem most egy SB700-as giga lapom van és még tuningban is meg vagyok vele elégedve.
-
band1103
őstag
válasz
MasterDeeJay #11191 üzenetére
Elég szépen körbeírtad úgyhogy csak azt tudom tanácsolni hogy ha tuningolni akarsz végy egy SB750 -es bármilyen lapot. Mondjuk ha nem vagy szerelmes a gigába akkor legyen DFI (ha van neki ilyen). Valaki meg az SB750-es MSI-vel szív nagyokat, úgyhogy szvsz lehet hogy a GA-MA790GP-DS4H (rev. 1.0) érdemes lehet a figyelmedre. A Biostar sem tökéletes de már jobbak az olvasott vélemények.
Lehet hogy neked nem kell az IGP de jelenleg több alaplap van SB750-el ami IGP-s mint ami nem. Ez lehet hogy megváltozni, lehet nem, de jelenleg ez a helyzet. (hú de sok "e") -
band1103
őstag
Most nézegetem hogy milyen a felhozatal a giga 780G- lapokból.
Hááát, hatalmas a káosz. rev.1.0 rev 1.1 rev 2.0 meg "P" verzió. Szerencsétlen user meg döntse el hogy melyiket szeresse. Azt látom hogy a DS3H rev1.0 és a DS3HP rev2.0 között az egyik nagy különbség hogy a "P" 140W ready meg stb.... De hogy a 78GM-S2H rev 2.0 és a 78GM-S2HP rev2.0 között mi a különbség azt nem látom.
Mit variálnak ezek ennyit? -
band1103
őstag
Ma találkoztam egy olyan "bolti" eladóval aki váltig állította hogy a 3650-es Radeonja igenis képes HCF-re. Állítólag még utána is nézett. Na, most valamiről lemaradtam vagy csak át akart vágni a pali.
-
band1103
őstag
válasz
HERR Z #11081 üzenetére
Igazad van de mégsem rakhat bele mást mert már benne van a proc. és már nem választási lehetőség. Az már adott. Az 5x tényleg túlzás volt de neked nagyobb tapasztalatod van benne mint nekem
spgabor: Az a baj hogy pont a giga AM2+-os lapjai tartoznak a finnyásabbak közé ha ramról van szó. Én sem hiszem le hogy ezt mondom de rendelnék inkább nándikától egy Sapphire lapot.
-
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
Konfigos #10946 üzenetére
Nem vagyok ismerős a GPU-k birodalmában annyira hogy erre az egyszerű kérdésre válaszolhassak. HERR Z múltkori hsz-e szerint vegyél egy 4670-est de ugye mondtad hogy az kutyavacsorája neked. Hogy a fennmaradtak közül melyik variáció lenne jó arra HERR Z biztos tudja a választ.
-
band1103
őstag
Ez érdekes mert amikor én építettem HCF-et a giga lapommal akkor nem volt ilyen gondom pedig én is már egy felépített os. -t "sokkoltam" vele. Előtte volt egy IGP-vel telepített xp ami nem utólag lett frissítve sp3-ra hanem már az xp telepítő is eredeti sp3-as volt. Majd utána pár héttel tettem bele a HD2400-est. Rendszer bootolt. Persze kiírta hogy a szokásos képernyő beállítások hibaüzenetét. Ekkor leszedtem az előző Catalyst-et és felraktam az ujjat. Bootol és megy minden mint a karikacsapás.
Neked előtte fent volt minden cucc rendesen amit az alaplaphoz adtak? Próbáltad csökkentett módban indítani? Ha csökkentett módban indul akkor ott szed le az előző catalyst-ot stb... -
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
Oliverda #10925 üzenetére
Személy szerint te kipróbáltad a HCF lehetőséget egy megfelelő karival és lappal, vagy csak a cikkből informálódtál?
Nekem van egy 780G-s lapom, giga. Kaptam hozzá kipróbálásra egy HD2400pro-t, és nem is tudván arról hogy miket tud a 8.8-as Catalys feltettem azt hozzá. Nem tudom hogy mi lett volna ha régebbi Catalystot teszek fel az XP-mre de azt vettem észre hogy bár felismerte mind a két GPU-t és össze is tudta kötni,az összekötés után működőt a gépen létező összes kimenet de nem adott több fps-t a játékok alatt. Ennyi a saját XP-s HCF tapasztalatom.szki: Nem olyan erős az a IGP hogy értelme legyen erősebb kari mellé tenni.
-
band1103
őstag
A HCF nem fog menni XP alatt csak Vista alatt. Pontosabban menni fog gond nélkül mind a két "kari" együtt de nem lesz meg a várt gyorsító hatás XP alatt. Csak max annyit érhetsz el hogy a játékok több a videó memóriát használhatnak, és lesz 4 monitor +1 videókimenet amit használhatsz egyszerre. Több Fps-t csak Vista alatt fogsz kapni.
-
band1103
őstag
válasz
kiszeller #10888 üzenetére
Na igen. Persze hogy vannak olyanok akik nem értenek hozzá, de azok nem mernek használt cuccot venni mert jobban megbíznak egy boltosba akihez be-be járhat utána is mint egy valakiben a net-en. Aki ért hozzá annak meg van annyi tudása hogy eldönthesse hogy érdemes-e megvenni azt a kiszemelt használt árut amit elé rak egy idegen vagy nem.
-
band1103
őstag
válasz
TomBoy1986 #10807 üzenetére
Én sem azt mondtam hogy lehet kapni akkor már őket.
Es mi lesz ha mégis
?
-
band1103
őstag
válasz
#65675776 #10789 üzenetére
Vágom.
Viszont én csak arra reagáltam hogy nesa kolléga nem értette hogy hogyan jöhet ki 400Mhz-es ramfreki mikor x2 nel 383,4Mhz az ramosztók miatt. Semmi többről nem esett szó.
Nekem csak az nem tetszik hogy várnak a kuma premierjével addig míg ki nem jönnek az első 4 magos 45nm-es Phenomok. -
band1103
őstag
-
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
Balagex #10778 üzenetére
Alaplaptól függ. Az én lapom defaultja az hogy be van kapcsolva az integrállt de az Init Display First meg PEG-re (Pci-E)van állítva. ilyenkor ha nincs benne a kari akkor az integrált adja a monitornak a jelet ha meg benne van a kari akkor a kari adja. Ez egy fajta "lefocizás" de az integrált ekkor még mindig bekapcsolva marad. Ha zavar az áramfogyasztásban akkor kikapcsolhatod a biossban.
-
-
band1103
őstag
válasz
McSzaby #10764 üzenetére
Amikor írtad hogy csak játék alatt akkor arra gondoltam hogy a megnövekedett teljesítménynél adódnak a gondok. Aztán olvasom hogy vista alatt a pasziánsz is fagy. Ez már nem terhelésfüggetlen Elsőre azt mondanám instabil tápellátás de hogy a táp-e vagy az alaplap ellátása azt nemtom. De ez szigorúan szvsz.
A ramok mennyi feszt kapnak az alaplap szerint?
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #10749 üzenetére
Nem egyik napról a másikra kell megtanulni. Valahogy majd belejövünk, hisz ezek csak számok és nem 128bitesek
antikomcsi: "Pedig ha az nem lett volna, mert az eladó egy másik dobozt vesz le a polcról, talán örök életetre Te lennél a legnagyobb NV fun!" Nagyon szép és egyszeü megfogalmazása egy fontos igazságnak, de nem csak az nv-re igaz
. Mellesleg nem te voltál az aki csak egyszer próbálta a gigát és a csalódás miatt nem kér belőle többet?
A férfiak többsége nem lett "más" beállítottságú csak mert az első nője megcsalta
-
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
antikomcsi #10657 üzenetére
És leírnád bővebben milyen cpu-val ? Szeretnék tanulni az esetből.
-
band1103
őstag
Csodálatosan parázs vita a nagyok között. Élvezet olvasni. Főleg Gyuri27 (#10588) hsz-ét. Akkorát estem a nevetéstől hogy zenget bele a scaner-em. Csak kiragadtam a szövegkörnyezetből ezt a mondatot és teljesen más lett az értelme: "Gigánál szeretnek.".
Bárcsak engem is szeretnének a GigánálMellesleg Oliverdának egészen jó érve az hogy a minden hibát feltáró teszteléshez igen sok idő kell ami pedig ebben az üzletben nincs. Tehát vagy csúszik a lap kiadása és elmarad az elsők haszna(ami tetemes szokot lenni), vagy töménytelen mennyiségű tesztelőt, adminisztrátort valamint fejlesztőt foglalkoztatnak hogy gyorsan jót csinálhassanak. Ekkora vállalatnál ami ilyen sok terméket fejleszt/forgalmaz, a fenti 2 variáció töménytelen pénz elvesztéséhez vezetne.
-
band1103
őstag
válasz
diablo1984 #10582 üzenetére
Teljesen egyet értek a giga bios támogatás terén. Az első hónapokban nagyon nyomták, a bioszokat a 78G-DS3H-hoz. Rögtön el is jutott az F4-ig. Aztán mintha leálltak volna és leszarják hogy nem lehet a ramoknak 2voltnál többet adni mert behülyül a lap teljes áramellátása.
-
band1103
őstag
válasz
diablo1984 #10500 üzenetére
Régebben nekem is csak Abit lapjaim voltak. Undorítóak az új tulajok. Elhízott, ellustult tunya népség akik nem tudják mi a harc.
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #10496 üzenetére
Hát, vitatkoznék mert miért ne tegyem
csak filozófiai szinten. Nem tudhatjuk mi hogy ő mit fog megbánni a dologban vagy mit nem. Ahogy látni szoktam nincs olyan alaplap amit valaki ne bánt volna meg valami olyan miatt amit mások lényegtelennek tekintenek.
Az viszont igaz hogy a Gigabyte abban az ár-minőség kategóriában megbízhatóbb más lapoknál. -
band1103
őstag
Mit kell tenni hogy olyan avatarja lehessen az embernek ami nincs az arckép listában?
-
band1103
őstag
válasz
yodee_ #10386 üzenetére
Csakis AMD-t
Gyuri27: Csak ha tuningolod vagy normál használlatkor is kell?
daa-raa: Igazad van, de mivel a DTS-t nem tudtam kipróbállni, de valaki (már nemtom ki) azt mondta hogy nincs, pedig egyértlemü
Egyébként lehet hogy "csak" annyi a különbség de azért szvsz és nekem a DDR3-as SidePort és az ötfázisú tápellátás már bőven megéri mert sok lapgyártónál csak DDR2-esek a sideportok.
-
band1103
őstag
Most olvastam elösször a Hydra Engineről. Azért ez nem lesz semmi. Beleborzongtam mi lenne ha 790gx ezzel jött volna ki.
-
band1103
őstag
Vagy egy asrock A780FullHD mert 140W-os. Na jó lehet hogy ezek nem egyszerüek de nem is olyan drágák.
Bocs a 2 hsz-ért -
band1103
őstag
válasz
kutyuska #10308 üzenetére
Talán egy giga GA-MA78GPM-DS2H jó lehet neked.
-
band1103
őstag
Köszi az infókat
. Pont ilyen szájbarágósan kellett
-
band1103
őstag
Segítséget kérek szépen.
Ki akarom próbállni a C&Q-t. Alaplapi driver fel van telepítve (az Xpress install szerint), biosban disable-ról auto-ra állítottam. Smart fan controlt PWM-re állitottam.
Lenne egy nagyon láma kérdésem. Mit kell még tenni, beállitani vagy figyelni hogy münködésbe léphessen a C&Q? Honnan fogom észre venni hogy münködik? -
band1103
őstag
válasz
VaniliásRönk #10256 üzenetére
Akkor már csak 1 van hátra. Teljesen szubjektív a kifogásom de engem zavar hogy a torony-procihütő és a hátlapi venti közé teszik álltalában a 4-24-8 pines tápcsatitkat. Zavar hogy a vezetékek utban állnak majd a légáramlásnak. De mondom, szvsz.
-
band1103
őstag
Tuning esetén tényleg légy résen az UJ 790G gigával mert a "régi" 780G giga alapon hajtva nagyon stabil és megbizható de tuningolva kész isten verése.
VaniliásRönk: Én mindig alapos fentartással voltam az asrock iránt de bevallom ez nálam inkább csak előitélet mint tapasztalat
. Mennyire lehet megbizni az asrock-ban? Mennyi gari van rá? Olcsóbb mint mások, hol jön ki rajta az olcsó hús-híg lé dolog?
nesa: van humorérzékem. Félre értettél, cask ennyi. A humorérzék is olyan dolog mint a verbális komunikáció. Eléggé tájjelegü. Ami nálunk az, az nálatok nem az. Igy én is írhatnám hogy neked nincs humorérzéked de a fentiek megértése miatt nem teszem. Nem tettem a sor végére egy
. Ha ezt hozzá teszed, más lesz tőle? Remélem igen
-
band1103
őstag
válasz
HarryPotter #10223 üzenetére
Csak mert te kérdezted meg
. Mert nem tudtam egyik rajzocskával sem azonosulni. Mert nem lehet hasonló méretű saját fotót betenni
. Ezek miatt az avatarom nem a valóm picturális manifesztációja
Egyfajta LÁZADÁÁÁÁS
-
band1103
őstag
Akkor félre értettelek
.
De az is igaz hogy neki a (#10185) szerint 9800pro-ja van. Nem tom nem értek annyira hozzá de ugy saccolom hogy annak még a 9600XT-nél is gyorsabbnak kéne lennie min. 1 hajszállal.diablo1984: Az igaz hogy "az egyik dx9.0b, a másik meg dx10-es vga" de nem hiszem hogy egy dx10-esre képes vga lassabban menne dx9-es alatt. Ha nem így van akkor sorry. Meg hát ha én ugyanabban a Catalyst-ben ugyanarra állítom be ugyanazokat az opciókat mindkét karinál majd Q4-ben minden állítható opciót legkissebbre állítom, akkor nem hiszem hogy vétettem hibát, de tévedhetek. Sokat mond viszont az a tény hogy mikor tuninggal már 800 helyett 1066-on járattam a memóriát akkor 13-ról 23,2-re emelkedett az fps. Mivel a másik alaplapban pedig egy 2800+ Barton volt a 9600XT mellett és ugy produkállta a 22,8fps-t nem hiszem hogy azért gyorsult volna a 2 magos rendszerben mert a CPU lett gyorsabb. Kell az a GDDR3-as sideport! Anélkül defaulton csak irodába meg HTPC-be jó a 78G-DS3H IGP-je.
Alig tudom kivárni hogy itthon is be tudja a boltos szerezni a 790G-s gigát mert össze akarom hasonlítani.
-
band1103
őstag
válasz
Borokafa #10211 üzenetére
Csoda? Te teszteltél ilyet? Én igen. Én is meglepődtem hogy az ennyivel gyengép GPU hogy lehet gyorsabb egy HD3200-nál. Elmondom:nincs sideportja. Quake4 HD3200=13fps ezekkel a beállításokkal. 9600XT=22,8fps ugyanazokkal.
nesa : Volt XT is lásd.
-
band1103
őstag
Nem akartam és szvsz nem is tettem azt a forgatás dolgott csak 1 hasonlat akart lenni, de ha mégsem ugy sült el hát bocs
. Szvsz nem hatékonyabb ha sideportmentes igp-re akarod rábeszélni hisz még egy 9600XT is megveri. Persze van más indok is a hatékonyságra de vedd figyelembe hogy a többi meg nem érdekli mert nincs szüksége rá.
-
band1103
őstag
Ha te tudod hogy számítógépet akarsz venni akkor nem esik jól neked ha olyan tanácsokat kapsz hogy vegyél inkább 10 rekesz sört
. Csak tanácsot akart kért hogy milyen AGP-s AM2-es lapot tudnátok ajánlani. Tudom hogy nem ezt írta
, de erre akart kijukadni. Az ifjú kollegának még meg kéne tanulnia azt, hogy hogyan tegye fel a kérdést hogy azt a vállaszt kapja amire szüksége van. Ez a sok XD-kedés engem is kiborít. pedig egy csomó smileyt lehet beszúrni
És bocs az offért
-
band1103
őstag
Az a helyzet hogy mindenkinek igaza van abban amit mond vagy állít, de vegyétek figyelembe mit akar a srác és egyébb felsorolt dolgott.
NEM akar olyan gépet amit később fejlesztene.
NEM olyan gyors a 78G-DS3H-nak az IGP-je mert nincs sideportja. Tudom mert Én teszeteltem. összehasonlítottam egy 9600XT-vel és Quake4-ben fölényesen verte az IGP-t.
NEM mondom azt hogy vegye meg a Ma78G-ds3h -at. Az Ő CÉLJÁNAK nem tökéletesen de jobban megfelel a legelöször ajánlot Asshrock (direkt igy) -
band1103
őstag
válasz
Balinov #10082 üzenetére
Már nem emlékszem tisztán, valami olyasmi. Fura volt hogy a kártyák a gépben ezzel a kütyüvel az alaplappal párhuzamosan feküdtek, egymás hegyén-hátán. Így oldották meg a slimház bővíthetőségét. Mi lenne az akadálya hogy ugyanezt PCI-e-re is megoldják? Így beférne 1 PCI-e-be 3 tuner is akár.
-
band1103
őstag
válasz
#65675776 #10075 üzenetére
de csak egyet
Nagyon baró a lap, de amit látok az tényleg egy composit kimenet?
mod: régi ISA-s ídőkből emlékszem hogy volt egy olyan kártya ami 3-4 isa slot volt ráintegrállva így ha beleraktad a gép ISA slotjába akkor azon keresztül további 4 ISA slotos kártyát tudtáll használlni a gépben 1 ISA sloton keresztül. Meg lehet ezt a PCI-e-vel is oldani?
-
band1103
őstag
válasz
hahajdu #9820 üzenetére
A rossz dolgok amiket fel lehet hozni a DS3H-val kacsolatban nem mondanám soknak. Ha nem tuningosz akkor betonstabil az indítástól a leállásig. Ha tuningolsz akkor jó Mhz-ket lehet vele elérni Prime95 stabilan de csak az után hogy be tudtad indítani a lapot. Ez csak kicsi biosz bug amit lehet kezelni, sőt egy jó biosszal lehetne orvosolni is. Ettől még menet közben betonstabil a lap.
Viszont kiderült hogy szeretnél tuningot. Ha nem idegesít hogy xp/vistából ugy kell kilépned hogy ujraindítást kérsz és akkor áll le a lap akkor még mindig jó lehet a DS3H. Nade vannak akiket már ez is zavar. Bővebben a lapról a Logout blogomban tájékozódhatsz.
Viszont jónak tünik az a GA-MA770-DS3-as. Ha az írásom eltántorít akkor ez lesz neked a jó. (tévedés jogát fentartom)
-
band1103
őstag
Szvsz nem hozza azt a szintett. Elég gyengusz IGP van rajta .Nekem van egy 780G int.vga-val és 3D-ben az sem hasít. Alapon fele annyit tud Q4-ben mint egy 9600XT de 1066-on járatott ramokkal már utoléri.
hahajdu: Az ipon-ról csak rossz véleményem volt mindíg is, és ezt az elírást követően tovább romlott. Csak azt nem értem hogy ha leendő vevő érdeklődik 1 termék iránt miért nem a gyártó honlapján néz utána legelösször. Ha nem tuningolsz Jobb neked a DS3H csak mert az IGP hardveresen gyorsítja a H264/X264, Blueray, wmv HD videókat. Meg persze egy csomó más dolog miatt is. pl.: le fog menni egy kicsitt az ára ha kijön a 790G. Az ATI Hybrid dolog meg 24xx és 34xx-el is münködik. Mondjuk 3470-el Hybrid -ben már elég jó lesz az fps ebben a 9,000 Ft-os árkategóriában.
-
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #9802 üzenetére
Teljesen 1-et értrek! Sőt, a fogyasztóvédelmi törvények és szabályozások miatt tényleg a boltos feladata bizonyítani.Tehát köteles bevenni az árút és saját költségén szakértő szervízzel megnézetni. De ha a szerviz be tudja bizonyítani hogy a vevő hibája akkor a vevő köteles állni a szakvélemény költségét...
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #9784 üzenetére
Szvsz az nem mindig jó ha a CPU foglalat el van forgatva 90 fokkal. Sok cooler így fujhatja a forró CPU levegőt közvetlen a tápba/ra vagy az északi hídra de semmiképpen sem kifelé a házból. De az tök jó hogy ilyen szines
leviske: Azt ne mond hogy bármelyik AMD CPU-s topikban valaki lebeszélné az AMD-s CPU-ról
Azon kívül 2 mindata volt a srácnak. Elsőben a CPU-ról kérdezett, a második mondata meg csak akkor aktuális ha az elsőre igen a vállasz. Legalább is SZVSZ.
-
band1103
őstag
válasz
VaniliásRönk #9770 üzenetére
Félreértetted. Szvsz nem a lap és az ára a kérdéses neki hanem a proci, hogy van-e vagy lesz-e olyan AM2+-os CPU (tehát nem lap) amire érdemes költeni.
De szvsz más topickban is fel kellene tennie ezt a CPU kérdést nem csak az ALAPLAPOS topikban. -
-
band1103
őstag
Volna 1 kérdés ami engem is érdekelne.
Ha van 1 CrossHair lapom akkor érdemes-e CrossHair II -re válltanom a jövőt nézve?
-
band1103
őstag
Nemrég beszélgettem valakivel hogy a giga S2H-nak a sideportos verzióját csak USA-ban terjesztik. Ma megnézetm a magyar honlapot és láss csodát, itt is megjelent. Tehát el lehet majd érni és mivel a DS3H-n nincs e-Sata meg DTS meg sideport. Ezért a 78gpm-ds2h-t jobban ajánlanám azoknak akik nemtudják kivárni a 790G-t.
-
band1103
őstag
válasz
Dj Dekko! #9599 üzenetére
Te tényleg azt hiszed hogy csak nV meg ATI van a világon? Mekkora LOL!
Csak 1-et említek aki elég jó a páján - csak más rétegben - és ha kihalna a fenti kettő egyike akkor belépne erre a piacra. Neve: matrox (nem Maxtor).
De a többi sakál is gyorsan szétkapná a tetemet mint pl.: S3 -
band1103
őstag
válasz
Produkció #9531 üzenetére
Ugy is uborkaszezon van és nincs igazán izgató téma jelenleg. Az ilyen nehéz vasárnapi estéken néha jól jön 1-2 tökelütött akin igazán jól szórakozhat az ember. Bár lehet hogy sokakat inkább kikészít a baromságaival, de nem is az offolásával a
hanem a témájával:
"...és teszteknél alapon kb 15%al gyorsabb...de most ez érdekel, erre költök...kellene egy 24" körüli moncsi mert a fullhd tv-n nem az igazi netezni...
Az első döbbenetek után ezeken a sorokon olyan jót szórakoztam a feleségemmel együtt hogy tapsot érdemel
. Best of Produkció!
-
band1103
őstag
válasz
Thauglor #9503 üzenetére
Szvsz ne a S2H-t vedd hanem a DS3H-t jobb alkatrészek több szolgálltatás jobb északi híd-hütés! Ha irodai gép lesz akkoör ugy sem kell tuningolni igy használj hozzá 800-as kingmaxot és tied a világ
. De lehet hogy várnod kéne a Gigabyte GA-MA79GP-DS4H (790GX+SB750) lapjára a DDR3-as Sideport-ja miatt. Én nem vártam és megvettem a DS3H-t. Nagyon hiányzik az a Sideport!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged