- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
válasz
band1103 #9818 üzenetére
Igazad van, tényleg a gyártó oldaláról érdemes először tájékozódni. Azért használtam az ipon-t mert "jól" össze lehetett hasonlitani különböző gyártójú lapokat (MSI, ABIT, GB, ASROCK stb.) .
A PH-n sok problémát olvastam a GIGABYTE GA-MA78G-DS3H-al kapcsolatban, ezért most eltántorodtam tőle.. ellenben a GA-MA770-DS3 -ról csak jókat olvastam, és az ára is olcsóbb.
Mivel külföldön élek (és ott jóval drágábbak az ilyen cuccok) nem szeretnék hetente garancia miatt futkorászni Budapestre, mert valami gáz van a lappal.. :SA beépitett vidókarin és az NB szórzón mi az előnye a DS3H-nak? 9600 gt karim van, igy a Hybrid dolgot sem tudnám kihasználni.. ja meg BE procim.. és kevés pénzem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő