- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Igazad van, tényleg a gyártó oldaláról érdemes először tájékozódni. Azért használtam az ipon-t mert "jól" össze lehetett hasonlitani különböző gyártójú lapokat (MSI, ABIT, GB, ASROCK stb.) .
A PH-n sok problémát olvastam a GIGABYTE GA-MA78G-DS3H-al kapcsolatban, ezért most eltántorodtam tőle.. ellenben a GA-MA770-DS3 -ról csak jókat olvastam, és az ára is olcsóbb.
Mivel külföldön élek (és ott jóval drágábbak az ilyen cuccok) nem szeretnék hetente garancia miatt futkorászni Budapestre, mert valami gáz van a lappal.. :SA beépitett vidókarin és az NB szórzón mi az előnye a DS3H-nak? 9600 gt karim van, igy a Hybrid dolgot sem tudnám kihasználni.. ja meg BE procim.. és kevés pénzem

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest