- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mivel eléggé beszükűlt a piac vettem egy giga lapot, engedvén a nyomásnak.
6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.Azzal nem is foglalkoztam, hogy a procinak 0,08V-ot mért, a gpu-nak meg 3.4V-ot, mert a szoftveres mérésre soha nem adtam.
Kivágtam a gépből, és vettem helyette egy asus deszkát. Csodák csodája a telepített vista simán elindult alaplap csere után, és telepítgette a drivereket. Nem volt kék halál, vagy fagyás.
A montirozás is működik érdekes módon, legalábbis azt irják ki a diagnosztikai progik, amire nagyjából számítok.

Egyébként az asus lap átgondoltabbnak, és normálisabb kivitelezésűnek tűnik, annak ellenére, hogy természetesen kínai.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne. 
Ez csak azért tanúlságos, mert úgy látszik nem szabad végletes következtetéseket levonni a gyártókról.
Mindenhol előfordulhat rossz példány, nem csak az asusnál én példáúl gigát nem veszek többet, akkor már inkább asus, mert nállam még az nem romlott el soha, a gigából viszont 1-ből 1, és ez 100% elhalálozási arány.

Mindenesetre ha küldi a giga, vagy hazai forgalmazója a csere lapot már adom is el.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne.