Hirdetés
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mivel eléggé beszükűlt a piac vettem egy giga lapot, engedvén a nyomásnak.
6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.Azzal nem is foglalkoztam, hogy a procinak 0,08V-ot mért, a gpu-nak meg 3.4V-ot, mert a szoftveres mérésre soha nem adtam.
Kivágtam a gépből, és vettem helyette egy asus deszkát. Csodák csodája a telepített vista simán elindult alaplap csere után, és telepítgette a drivereket. Nem volt kék halál, vagy fagyás.
A montirozás is működik érdekes módon, legalábbis azt irják ki a diagnosztikai progik, amire nagyjából számítok.

Egyébként az asus lap átgondoltabbnak, és normálisabb kivitelezésűnek tűnik, annak ellenére, hogy természetesen kínai.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne. 
Ez csak azért tanúlságos, mert úgy látszik nem szabad végletes következtetéseket levonni a gyártókról.
Mindenhol előfordulhat rossz példány, nem csak az asusnál én példáúl gigát nem veszek többet, akkor már inkább asus, mert nállam még az nem romlott el soha, a gigából viszont 1-ből 1, és ez 100% elhalálozási arány.

Mindenesetre ha küldi a giga, vagy hazai forgalmazója a csere lapot már adom is el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne.