- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Másik totyikba is írtam, lehet nem néztél oda..ugyanezzel a lappal ,2800+ semivel-ami ugyanaz mint a 3000+ csak 128kb L2-vel-, int. memória használatával mérve, pici tuninggal, mert enged annyit a lap ntune-nal/''FSB''-t 250-ig lehet vele húzni/, mem írás/olvasás 5000 felett, késleltetés 57ns, proci 2ghzen, ram 800mhz-en, HT 1000mhz-en. Ram alapból 667-es kingmax volt.Pörgött mint egy vadállat

Szerk: látom páran nem nagyon dícsérik ezt a lapot, nálam atomstabil volt, aki nem akar tuningolni, annak tökéletes. De 25% tuningot is tudott..és hát sztem elég szép eredmények jöttek ki így
És az sem mind1 melyik everesttel nézed, én a legújabbal néztem.
És való igaz, hogy a nagykerekben szinte semmi nincs, én is alig tudtam gépet venni miután eladtam az am2 cuccomat-nem azért mert rossz volt, úgy tűnt nincs már rá szükségem-, de mégis lett, helyette vettem egy 754es gf6100as lapot-mert csak ez volt vga-sban- egy 2600+-os semivel..de ez is pörög rendesen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És az sem mind1 melyik everesttel nézed, én a legújabbal néztem.