Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Tapasztalat nem veszik el
Főleg, hogy ismerős körökben továbbra is am2 konfigokat rakok össze, legtöbb emberkének elég egy 6100-as vagy x1250-es vga bőven, e téren intel xarabbul áll jóval
Jó az a BS2, csak az aktív PFC az külön kraftot fogyaszt, hatásfoka pedig csak akkor jó, ha csúcsra van járatva, idleben a PNF-é jobb
És majdnem feleannyiért kapom, pár száz ft híján, szóval maradok annál. I-ben elég jó árak vannak mostanság 
szerk: azért nem akartam újabb lapot venni, mert a K10-ek abban nem fognak frankón menni, legalábbis nem annyira mint kéne, most vagy vettem volna valami legolcsóbb vackot, amivel tuningolni se tudok, vagy a GB x1250-es ATX lapját, aztán majd jövő tavasszal örültem volna ha valaki félannyiért megveszi..ugyanannyiba kerül intel alá a P31DS3L, és az még a 45 nanos procikat is kajálni fogja, igaz, vga nincs benne. Elleszek ezzel addig, amíg el nem jő a K10, remélem odab@x intelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Főleg, hogy ismerős körökben továbbra is am2 konfigokat rakok össze, legtöbb emberkének elég egy 6100-as vagy x1250-es vga bőven, e téren intel xarabbul áll jóval