Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Tapasztalat nem veszik el
Főleg, hogy ismerős körökben továbbra is am2 konfigokat rakok össze, legtöbb emberkének elég egy 6100-as vagy x1250-es vga bőven, e téren intel xarabbul áll jóval
Jó az a BS2, csak az aktív PFC az külön kraftot fogyaszt, hatásfoka pedig csak akkor jó, ha csúcsra van járatva, idleben a PNF-é jobb
És majdnem feleannyiért kapom, pár száz ft híján, szóval maradok annál. I-ben elég jó árak vannak mostanság 
szerk: azért nem akartam újabb lapot venni, mert a K10-ek abban nem fognak frankón menni, legalábbis nem annyira mint kéne, most vagy vettem volna valami legolcsóbb vackot, amivel tuningolni se tudok, vagy a GB x1250-es ATX lapját, aztán majd jövő tavasszal örültem volna ha valaki félannyiért megveszi..ugyanannyiba kerül intel alá a P31DS3L, és az még a 45 nanos procikat is kajálni fogja, igaz, vga nincs benne. Elleszek ezzel addig, amíg el nem jő a K10, remélem odab@x intelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Arena Breakout: Infinite
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg, hogy ismerős körökben továbbra is am2 konfigokat rakok össze, legtöbb emberkének elég egy 6100-as vagy x1250-es vga bőven, e téren intel xarabbul áll jóval