Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Na van nekem egy ASUS M2A-VM lapom.....
Kezdem kicsit unni, így a harmadik install felé....
Szóval: ebben most tulképp milyen GPU van? Radeon Xpress1200, vagy 1250? Szerintem utóbbi. Csakhogy.
A hozzáadott CD-ről installálva XP SP2 HUN alatt minden csodás, 1250-nek ismeri fel, és megy is. Azonban ha letöltöm az új drivert az ATI oldaláról (7.5) akkor azt felrakván fresh install után - hisz mégiscsak új gép - 1200-nak ismerte fel. A gép némi használat után úgy elszállt mint a darumadár.
Visszatéve a régebbi verziót (8.342, az újabb 8.380) megint radeon Xpress1250, és minden OK.
Jött egy 64bites(!) VISTA telepítés, izgatott a gondolat, hátha menni is fog 2GB RAM-al, és átnyergelhetek.
Új driver után: Xpress1200.. Ok,hát ő tudja, használtam kicsit, VISTA KÉKHALÁL. Innentől kezdve már nem tudom felraki a régi drivert, mivel felkiáltójellel tudatja,hogy nincs driver a detektált 1250-hez. Új driver felmegy, de fagyi.
Most jön a harmadik install, rögtön a régebbi (8.042-es) telepítéssel, hátha.
Másnak felismeri? Vagy tényleg rosszul detektálja az új driver? Ráadásul két gyökeresen más platformon is. Amúgy a gép megy, nem hiszem, hogy HW problem lenne, mert erre utaló jeleket nem fedezek fel, a kép jó. Érthetetlen. Most akkor írjak az AMD-nek? Ezekkel a lapokkal nem megy jól az új driver??
Segítsen vki akinek ilyen alaplapja van pls....
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest