Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberslider

őstag

Na van nekem egy ASUS M2A-VM lapom.....
    Kezdem kicsit unni, így a harmadik install felé....

Szóval: ebben most tulképp milyen GPU van? Radeon Xpress1200, vagy 1250? Szerintem utóbbi. Csakhogy.

A hozzáadott CD-ről installálva XP SP2 HUN alatt minden csodás, 1250-nek ismeri fel, és megy is. Azonban ha letöltöm az új drivert az ATI oldaláról (7.5) akkor azt felrakván fresh install után - hisz mégiscsak új gép - 1200-nak ismerte fel. A gép némi használat után úgy elszállt mint a darumadár.
    Visszatéve a régebbi verziót (8.342, az újabb 8.380) megint radeon Xpress1250, és minden OK.

Jött egy 64bites(!) VISTA telepítés, izgatott a gondolat, hátha menni is fog 2GB RAM-al, és átnyergelhetek.

Új driver után: Xpress1200.. Ok,hát ő tudja, használtam kicsit, VISTA KÉKHALÁL. Innentől kezdve már nem tudom felraki a régi drivert, mivel felkiáltójellel tudatja,hogy nincs driver a detektált 1250-hez. Új driver felmegy, de fagyi.

Most jön a harmadik install, rögtön a régebbi (8.042-es) telepítéssel, hátha.

Másnak felismeri? Vagy tényleg rosszul detektálja az új driver? Ráadásul két gyökeresen más platformon is. Amúgy a gép megy, nem hiszem, hogy HW problem lenne, mert erre utaló jeleket nem fedezek fel, a kép jó. Érthetetlen. Most akkor írjak az AMD-nek? Ezekkel a lapokkal nem megy jól az új driver??

Segítsen vki akinek ilyen alaplapja van pls.... :O

Új hozzászólás Aktív témák