- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Konfig: asrock am2nf6g-vsta, 2x 512 mb 667 mhz samsung, 3200+ a64, 120gb pata maxtor
A bibi ott van, hogy mikor feltolom a wint, és először bebootol, onnantól kezdve a cd v dvd használhatatlan lesz, nem tud beolvasni semmit, sajátgép fagy.. a hdd masteren van, az odd /többel is néztem/ slaven, mivel csak 1 pata csati van a lapon, volt már ilyen chipes asrock lapom, ott nem volt bibi... megnéztem 2 winnel is hátha..eredmény ugyanaz, megnéztem live winnel, ott meg műxik az odd is, kábelcsere is volt, bios default is, minden.. néztem csak egy memóriamodullal, slotcserével, eredmény ugyanaz, felraktam az ide sw drivereket, eredmény ugyanaz..tegnap beszéltem egy barátommal, azt mondja neki nemrég volt valami hasonló, ott a memók nem tetszettek a lapnak, egyébirányból pedig a win teljesen stabil és gyors, memtestet futtattam, az is okés volt..akkor mi lehet a baj? több helyről van a gép, nem tudom melyik alkatrésszel lehet a baj, hova vigyem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest