Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nu kicsit elgondolkoztatott ez az egész, régebben is érdekelt mi a különbség az nf410/430 között, de ott nem sok, asszem 430nál firewire is van. Nf400/405 sem sokban különbözik az előzőektől, kivéve:
nf400:pcix16-ot 1xesen kezeli
nf405:pcix16-ot 8xosan kezeli
pl: gigabyte m61vme-s2: ''PCI Express Interface
Revolutionary PCI Express interface provides scalable bandwidth for multi-purpose usage. PCI-E x16 interface (The GA-M61VME-S2 supports up to PCI Express x1 mode, please refer to the VGA cards support list) doubles the bandwidth of graphics interface of previous generation thus delivering the utmost gaming experience. PCI-E x1interface provides twice the bandwidth of PCI interface up to 250MB/s for new generation I/O peripheral devices.''
Sztem ennyi véletlen nem lehet... az nv is elmehet a ******** mi a fenének adnak ki ilyen x@r chipsetet?
Aki csak egy kicsit nincs képben az csúnyán benyalja a dolgokat...
Akinek van nf400/nf405 lapja pls nézzen már utána annak- megerősítésképpen, hogy ezek nem csak kivételes esetek amiket néztem-, hogy kezeli a külső vga-t..sztem ez elég sok embert érint...főleg olyat, aki még nem vett k8 rendszert, és szeretne integrált vga-s lapot..bár az is igaz, hogy nekem már volt a kezemben elég, meg raktam is össze, de ez most kicsit ledöbbentett.
szerk: szerencsére, amennyire eddig tapasztaltam meg láttam, elenyésző része jön ki a lapoknak nf400/405-tel..de annyi is bőven sok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Revolut
- További aktív témák...
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki csak egy kicsit nincs képben az csúnyán benyalja a dolgokat...