- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ok, jó a platinum bios-a amit kapott és tévedtem a tuningot illetően. de nekem ettől nem lesz értékesebb, hogy 0,01V-ként adagolható a fesz a processzornak vagy 1500mhz-ig (
) állítható az igp órajele etc. nem az a célom, hogy század voltra pontosan kifacsarjam a processzorból az utolsó mhz-et is, vagy az igp-t a coolere hővezetési korlátait meghaladó módon túlhúzzam stb.
ütős, hogy elvileg ilyeneket is tud, de őszintén, hányan használják ki ezeket? a többségnek csak feles pénzkidobás, ergo továbbra is ott vagyunk ahol a part szakad; pro és kontra. nem tudom már, hogy hangsúlyozni: privát vélemény, hogy nem éri meg és senkit sem akarok és nem is tudnék lebeszélni róla hisz 2-3 nagyobb tudású ember szava áll az enyémmel szemben. nekem másak az igények, anno a foxival olcsóbban, számomra jobban hasznosítható szolgáltatásokat kaptam és kapnék most is, ha... de ezt fentebb már leírtam.Amúgy meg a sima és platinum változat között nem 5k a különbség, hanem 7-8k.
attól függ hol nézed.

[OFF]Bon3ss
szívem szerint 28.000-et se adtam volna a foxért, de kritérium volt a ddr3 sp és abban a pillanatban ez volt a legolcsóbb.
(kb két hétre rá nándinál 23.900-ért láttam
) ha normalizálódna a ft értéke és vele egyenes arányban 30 körülre mérséklődne a platinum ára, elgondolkodnék, de így bőven a lélektani határon túl van.
egyelőre bízom benne, hogy foxék buherálnak valamit az a7 biosával és használhatom magában az sp-t, mert érzékenyen érintene ha emiatt passzolni kellene. ezt leszámítva (eddig) meg vagyok elégedve a foxival is.[/OFF]*mod: kapcsolók miért nem működnek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) állítható az igp órajele etc. nem az a célom, hogy század voltra pontosan kifacsarjam a processzorból az utolsó mhz-et is, vagy az igp-t a coolere hővezetési korlátait meghaladó módon túlhúzzam stb.
ütős, hogy elvileg ilyeneket is tud, de őszintén, hányan használják ki ezeket? a többségnek csak feles pénzkidobás, ergo továbbra is ott vagyunk ahol a part szakad; pro és kontra. nem tudom már, hogy hangsúlyozni: privát vélemény, hogy nem éri meg és senkit sem akarok és nem is tudnék lebeszélni róla hisz 2-3 nagyobb tudású ember szava áll az enyémmel szemben. nekem másak az igények, anno a foxival olcsóbban, számomra jobban hasznosítható szolgáltatásokat kaptam és kapnék most is, ha... de ezt fentebb már leírtam.
(kb két hétre rá nándinál 23.900-ért láttam