- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #11919 üzenetére
jah, csak amit választott lapot, szerintem nem lesz rá alkalmas! nekem pl volt giga nforce-os matx-es lapom, integrált 6100-as vga-val, és még a cpu fsb állíthatóság is hiányzott belőle, nemhogy a feszek!(tudom, hogy a matx nem mindig fOs, de szerintem ez nem a tunning fajta chipset)
kem: én is mikor tanultam a videovágást, mi is a suliban 2,4-es cerkákkal küzdöttünk! fél óra anyag rendelelése maga volt az álom!
komoly progi az a premiere, az újabb verzióinak támogatnia kell a 2 magot, hisz adobe termék(szóval nem kuttogó sarkifűszeres fajta), ráadásul a videóvágáshoz-rendereléshez kell is a procierő!(anno itthon a 3200+-os bartonom fele idő alatt letolta azt, mint a suliban a cerka)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- G.Sill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest