- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Thermalright SLK 948U
Feature:
All copper design for maximum performance
Soldered fins to base to ensure effective contact
92mm stock fan for more cooling capability
Bolt thru mounting method ensure full security for LAN party
Both AMD Athlon64/Athlon64 FX and Intel socket-478 compatible
Technical Spec.:
Dimension:
L95 x W64 x H45 (mm) Fin only, without fan
L67 x W32 (mm) heat sink base
L89 x W38 (P4 mounting frame)
L101 x W38 (K8 adapter installed on P4 mounting frame)
AMD: Athlon64 FX 3200+/Athlon64 3200+ and above
Intel: Pentium-4 socket-478 3.2 GHz and above -
-
Enclave
aktív tag
HI!
A topicot ugyan nem olvastam végig de ha nem gond lenne néhány kérdésem: :U
1. Melyik bolt az ahol külföldre is lehet rendelni? (én több helyet is néztem de mind csak az USA-n belül vállalta a szállításokat)
2. Vám meg ilyenekkel mi van? Nem dobták meg nagyon az árát? (már ha kellett fizetni)
Mert én Athlon64-et néztem és egy ismerős még tudott is volna hozni csak hát a vámot nem tudtam,hogy mennyi így nem is mertem vele hozatni...
3. Mennyi idő alatt ért ide?
Köszönöm a válaszokat előre is -
-
hobizoli
nagyúr
Olvastam, de SZVSZ van benne vmi okossag azert, nem gondolod?
A Reg ECC-nel bunteto ciklussal is szamolj, ez a sima A64-nel nemvan, mivel unbuffered nem ECC-s RAM is jo hozza, es hiaba csak a fele az elvi RAM savszelessege, megis alig lassabb azonos orajelen, sot, mivel ugyannnyiert nagyobb orajelu A64-t is kapsz, az meg mar tuti gyorsabb is...de ezt le irtak neked ott is.
Az egy CPU-s uzemu 1xx-s Opteron-nak SZVSZ sincs semmi elonye, foleg mivel a korabbi szeriasok tenyleg csak Reg ECC DDR333-t tudnak, csak az ujabbik, a CG stepping-tol keni-vagja a belso RAM vezerlo a Reg ECC DDR400-t, illetve A64 eseten a CL2-t DDR400-nal.
Arrol a deszkarol en is azt olvastam eddig, hogy majd lesz...elvileg rendes integralt SATA-s NF2 is lett volna hamar, aztan...
hobizoli -
Integra
titán
huhh, passz hogy hol olvastam:(
bevallom lassan már nem is emlékszem pontosan a 939 és 940 közötti különbségre sem, de asszem tuning szempontjából jóval erősebb a 940.
nézem a gyártók oldalait egyenlőre még sehol semmi, borzalmasan lassan indul be bármi is most, úgy néz ki. -
-
Atlantis
veterán
Tényleg maximalista vagy. Szerintem a világon semmi nem használja érdemben a duál memóriát, nekem leglábbis így tűnt. Már bánom, hogy Canterwood-ot vettem, elég lett volna egy AMD XP egy KT600-zal.
Nekem inkább tetszik a sima A64, az 1MB cache és a végre valahára bekerült SSE2, na meg persze a jó ára és hogy beéri normál DDR-rel. nos, ezek igen szimpatikussá teszi. Az is lehet, hogy lecserélem az Intel-t rá...
Persze, te tudod, nem akarlak én lebeszélni, sokkal tapasztaltabb vagy ezekben a dolgokban.:DD
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Ha valaki tudja, hogy az újabb VIA chipsetek milyen osztókat támogatnak, lszi szóljon.
Ezen kívül még újabb fejlemény, hogy az egyik boltban tudnak regiszteres PC3500-as TWINX Corsair memóriát hozni rendelésre. 2-3 hét és 87 nettó a 2*512...:O
A 90 ezres Opteron 146-ról le akartak beszélni, szerintük nem tuningolható a szerverproci (:F). Vegyek inkább FX-et, mondták. Végülis, csak 3x annyiba kerül.:(( -
fLeSs
nagyúr
-
Fawkes
őstag
Nemtom ha csak 660Ft a különbség akkor az csak nekünk yoooo:DDD
Elég barátiak az árak.Cl3 is jó sztem nekem is most az van megvok vele igaz a amximalizmus ;]
A 3hét szállítási idővel pedig mindenhol szembetalálkoznál sztem...
Sok sikert oszt majd nyomass pár superpi eredményt:DD
[Szerkesztve] -
dzsoni
senior tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged