- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
A felépítésük akkor majdnem egyezik!:D Amd-ből le vagyok maradva egy csöppet!
Kszar bios attól még tény marad az nálunk az ibm szerver részlegen! Bár vicces csak akkor szívunk a bios frissekkel mikor új lapok érkeznek! Mint most is jönnek a csak sata-s rendszerek rengeteg integrált kütyüvel!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
opteronnal szerelt szervert még nem láttam csak ibm-et! Se hp se dell nem szerel egy gépet sem azzal...remélem jól tudom...
erDOKe: miért jó az hogy egy ram regiszteres? Komolyan mondom, ha az a rohadt msi lap vmi értelmes bios-szal rendelkezne, már a tuningot kipróbáltam volna...a ram meg csak azért érdekelne, mert nálunk szaros 333as vagy kisebb hynix és infineon ramokkal szerelik őket... -
Gorneck
legenda
válasz
Atlantis #116 üzenetére
NaHH ez volt az, de a 2000sel is volt már dolgom!
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dsmax5-quadrofx3000.html[/L]
a tesztet meg ne értsd férre, én munkaköröm nem a teszt, hanem a szerverek javítása (hardveres ill szoftveres)...ez a kis teszt csak a kevés munkának köszönhető... -
Gorneck
legenda
Off
dual 3.2es xeon+quadro fx+3dmark03=5600pötty
jól néz ki a 3.4es p4 is
On
''radeon8500le'' nem akarlak megsérteni, de ez nagyon hülyén nézne ki egy opteronos v a64 rendszerben, majd egy évig...szal te tudod, de mostanság a játékok többségének 1gb ram és 5950 v 9800pro/xt kell és ez már szinte kötelező...a proci alatt akár lehet egy 2.4es vagy 2.6os (mind2 jól húzható legyen)!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
2-3 évre manapság nem lehet tervezni, mindig vannak újjítások és mindig lesz jobb szebb és olcsóbb! Az opteronnal szerelt gépek nem épp játékre készülte illetve otthoni felhasználóknak, de mind1...egy A64-gyel jobban járnál...de minnél nagyobb procit vegyél! Ja és várd meg az új videókártyákat, mert azok már tényleg lehetnek 2-3éves beruházások:D
egyébként ahhoz hogy rendesen fusson minden nem kell opteron...
elég egy 865 v 875ös lap, 1gb ram, 2.8 v 3.0ás 800as, 5950 v 9800xt!
Off
Minap teszteltünk egy dual xeon-os gípet meg egy quadro fx-et....érdekes eredményt mutatott 3dmark03-ban
On -
Gorneck
legenda
Kosok-ról lévén szó én is beszálhatok? Márc 29 upgrade-elődtem 23ra! Boldog szülinapot erDOKe!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest