- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
hobizoli #158 üzenetére
Talán az én hibám is, mert kicsit rátettem egy lapáttal, mindig kimért logikával és enyhe gúnnyal válaszoltam. Elég hamar kikattant.;]:))
Mindenesetre folyamatosan arcoskodott (ő az AMD főmérnökével szokta ezeket megbeszélni, én mit is tudhatok erről, most is egy Optronnal zsúfolt szobában ül, hasonlók). A válaszaimat el se olvasta rendesen, sőt gyakran már a saját kérdéseit megválaszolta helyettem ugyanazon hozzászólásban.
Nem tagadom, kicsit felkaptam a vizet én is ezen a stíluson, de elég jól palástoltam.:)
Azóta egy másik fórumozónak bemásoltam oda T2k másik topicbeli megnyilvánulását a kérdésemmel kapcsolatosan, esetleg nézd meg.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3733MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest