Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Régi XP-s gépre próbálok 6.20 skype-ot telepíteni, de nem tud bejelentkezni. Folyton azt írja ki, hogy a kapcsolódás nem sikerült. Próbáltam 1111 portot használni, hozzáadtam a tűzfal kivételeknél a TCP-t, és az UDP-t is, de hiába.
Van valami ötletetek, hogy mi ez a kapcsolódási hiba?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy mitől csinál a skype androidos verziója olyat, hogy szépen bejelentkezik, elkezdek telefonálni, és ha véletlenül túl messze megyek a routertől, megszakad a net. Eddig sima ügy. Viszont hiába kapcsolódok újra, a kijelentkezve ikon nem vált vissza, nem jelentkezik be újra, hiába csatlakozom újra a wifire. Csak ha újraindítom a telót, akkor megy megint rendesen...Köszi a választ!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Webkamerám simán rádugás után 33 fps-el működne, de borzasztó képet ad. Ha a képfrissítést visszaveszem 20fpsre, vagy alacsonyabbra, akkor rendben van. Viszont a visszaállítás nem megy a skype-on, ott csak 33 képfrissítés van. Valahl lehet azt állítani? Akár egy plug-innel, vagy külön progival...A baj az, hogy a skype-nál, ha rákattintok a webkamera beállítására, nem az a panel jön be, ahol a képkocka számot lehet beállítani...
Előre is köszi!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Megcsináltam vagy két hete a skype/messenger egyesítést. Egy darabig minden rendben volt, de most eltüntek a messenger ismerősök. Tudtok erről valamit? Mert én nem állítottam el semmit...
Köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Közben találtam egy progit, ami kiváltja a funkciót. Szóval tovább nem is érdekel, hogy beleteszik-e, vagy sem. showmypc.com
-
dodopek
addikt
Szerintetek van arra eséy, hogy a skype-ba beleintegrálják a távsegítséget? Mert idős szüleimnél sokat segít...
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Nyávog a Messengerem, hogy frissítsek Skypera, mert egy lesz a kettő. Valahogy össze lehet olvasztani a kettőt? Hogy a skype ismerősök, és a messenger ismerősök is meglegyenek...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest