- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
spiritex #4397 üzenetére
Az azért nem árt, ha az ember nemcsak a next-next-ok módszerrel telepít, hanem el is olvassa, hogy telepítés közben mit mond a telepítő. Így már semmi furcsa dolog nincs benne: Azaz felajánlja, hogy feltelepít mindenféle szuper okosságokat, és azokat kell kivenni, illetve decline-al elutasítani.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #4395 üzenetére
Mi tegnap áttértünk ooVoo-ra. Meg kell még szokni, de kiváltja a "chat óriás"-t... Aki felteszi, óvatosan tegye, mert ki kell szedni minden pipát install közben, és furcsa módon Decline-al kell befejezni a telepítést (nem Accept-tel), mert különben felrak még valamit. Na viszlát!
-
törölt tag
válasz
spiritex #4330 üzenetére
engem meg nem tud beléptetni 8.1 alatt, a legfrissebb van fennt, de nem jut el a bejelentkezésik, csak homokórázik vég nélül, ha meg régebbit teszek fel, akkor meg kiírja, hogy túl régit használom, legszívesebben ledarálnám a fejlesztőket, s mehetnének haltápnak...
s persze senki sem tudja, miért nem működik a skype a gépemen...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
spiritex #4256 üzenetére
Azoknak akik olyan hálózaton akarják a Skype minden funkcióját használni, ahol a tuzfal kifelé is szabályoz.
Nos nekem az oldotta meg, hogy létrehoztam egy olyan szabályt, ahol a Dest port 1024-65535 -ig mehet, értelemszerűen bárhova.
Ezel együtt befelé is kell egy portforward, az adott gépre, csak egy portot kell használni, és kiszedni a pipát, a 80, 443 port használatából.
ezt értelemszerűen megadni a skybe beállításaiban is, majd ujra kell a skype ot indítani. -
Freeman007
senior tag
válasz
spiritex #4201 üzenetére
Emlékeim szerint kb 3-4 éve úgy működött, hogy az illető megkapta az üzenetet amint bejelentkezett, de most nem így volt (sőt azóta kiderült az is, hogy hiába voltam én is, meg az illető is bejelentkezve egyszerre, nem kapta meg a régebben (kb 2-3 hete) írt üzeneteimet), hanem ha én írtam üzenetet és ő nem volt fent, akkor akkor kapta meg amikor bejelentkezett, függetlenül attól, hogy én abban a pillanatban be voltam-e jelentkezve vagy sem.
Na, szép kacifántosan leírtam, de remélem érthető
-
-
válasz
spiritex #3482 üzenetére
Körülnéztem, de nincsen
Csak arra jöttem rá, hogy a Tab billentyűvel odaugrik a fókusz, majd egy szóköz után felnyitja a smiley-menüt, nyilakkal kiválasztható melyik kell, és ismét szóközzel beilleszti és a kurzor is visszakerül a üzenet-dobozba. Vagy megtanulhatod melyik milyen szöveg helyére megy és akkor nem kell odamászkálni. -
mazza
tag
válasz
spiritex #3410 üzenetére
- fejlesztett videoüzenet küldés
- egyszerűbb mód kapcsolatok hozzáadásáraJavítások:
- "Az összes törlése" nem szakította meg a fájlátvitelt
- a megszakításra azt mutatta, hogy sikeresen kész
- amikor egy résztvevő elfogadta a fájlátvitelt, a küldő nem tudta megszakítani.
- nem értesített, hogy megszakadt a hívás
- telefonszám hozzáadás nem volt elérhető billentyűvel
- Skype lefagyott a hívás telefonon funkciónál, ha a partner nem volt elérhető
- összeomlás néhány felhasználónál kilépéskor
- összeomlás néhány felhasználónál fájl küldéskorJavítsatok ki, ha valami nem jó
-
-
draff
aktív tag
válasz
spiritex #3398 üzenetére
Áááá, nem.
Illetve - báár sikerült, de nem frissül igazán, holott felajánlotta azonnal,
továbbá a mikrofon - teljesen érthetetlen módon - továbbra sem megy. Pedig a webkamera skype-ban jól működik, és a hangkártya is a windows szerint jó. Csak a mikrofon ...Azt írja ki a frissítések után, hogy:
"A skype-frissítés letöltése sikertelen",
aztán meg
"kattintson ide és töltse le a frissítést manuálisan honlapunkról!".Aztán azokkal ismét ugyanaz ...
Beteg itt nagyon valami, de nem a gép - az biztos. Minden más netes progi megy rajta.
-
draff
aktív tag
válasz
spiritex #3391 üzenetére
Semmire se fogad szót, semmit nem frissül, és persze nem indul meg telepítés után,
- illetve ezt írja ki nekem minden vaiánsra.Fogtam és uninstalláltam az egészet, meg aztán a regeditből is szépen egyenként kiszedegettem minden skype-ra utaló bejegyzést. Megpróbálom újra "a kályhától kezdeni", mert ezen a gépemen valami nagyon hülye!
Tele vele vele a hócipőm .... -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #3378 üzenetére
Ha véletlenül valaki ugyanevvel szenvedne most vagy a jövőben, annak leírom, hogy a netemmel, pontosabban az analóg tv jel miatt berakandó szűrővel volt a gond, amit a kábelmodem elé kellett tenni. Miután kiiktattam, azonnal jó lett minden. Amúgy sem nézek analóg adást, úgyhogy csak feleslegesen lassította a netet.
Úgy derült egyébként fény a dologra, hogy a kiadott ping parancs is veszteségeket mutatott, 100 csomagból 25 elveszett, és a router felületén levő Power értékek is rosszak voltak nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged