Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
spiritex
üzenetére
Emlékeim szerint kb 3-4 éve úgy működött, hogy az illető megkapta az üzenetet amint bejelentkezett, de most nem így volt (sőt azóta kiderült az is, hogy hiába voltam én is, meg az illető is bejelentkezve egyszerre, nem kapta meg a régebben (kb 2-3 hete) írt üzeneteimet), hanem ha én írtam üzenetet és ő nem volt fent, akkor akkor kapta meg amikor bejelentkezett, függetlenül attól, hogy én abban a pillanatban be voltam-e jelentkezve vagy sem.
Na, szép kacifántosan leírtam, de remélem érthető
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Kb egy hónapja kérdeztem, de még mindig nem sikerült megoldani, így a kérdésem újra az lenne, hogy lehet-e valahogyan szinkronizálni a telefonon és pc-n történő beszélgetéseket.
Szóval akármelyik eszközön jelentkezek be lássam a teljes beszélgetést (előzményeket).Másik: úgy vettem észre, hogy csak akkor kézbesíti az üzeneteket ha a másik fél is be van jelentkezve szóval hiába küldök neki valamit csak akkor látja ha én is bejelentkezek, ezt valami régebbi verzióval ki lehet küszöbölni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(win7 64bit és nokia n8 taylorpro v9)
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok profi skype felhasználók

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e valahogyan szinkronizálni a telefonon és pc-n történő beszélgetéseket.
Szóval akármelyik eszközön jelentkezek be lássam a teljes beszélgetést (előzményeket).
Előre is köszönöm a válaszokat.szerk: win7 64bit és nokia n8 taylorpro v9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest