- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
válasz
fotosjani #1741 üzenetére
Sajnos rosszabb egy kicsit mint az 5000wifi-e, de dolgoznak az ugyon. Eddig 4 firmware jott ki es mindegyikkel jobb lett. Elvileg havonta fognak ujat kidobni szoval elobb utobb el fogjak talalni a legjobb beallitast
Van egy forum ahol whislistet lehet megfogalmazni, hogy mi hogy legyen az uj FW-ben es ott ezerrel megy a visszajelzes a felhasznaloktol, hogy mit hogyan javitsanak.
-
válasz
fotosjani #720 üzenetére
Igen nektek fontosabb.
Annyit, hogy a dátumot nem felejti el akkucserekor amit nekem korábban megtett, a playback bugot nem javították még mindig és a wifi nevet is hiába írom át majd OK-ézom, nem változik meg. Más nincs, minden a régi. Se új nyelv, se rotate menu. Placebonak érzem a frissítést.Szerk: Video lapse eddig mit tudott? Most van: 1-2-5-10-30- 1min. Photonál: 3-5-10-20sec
-
Gaboapo
csendes tag
-
Gaboapo
csendes tag
válasz
fotosjani #327 üzenetére
Én is csak most ismerkedem a géppel és időközben rájöttem, hogy a menüben véletlenül bekapcsoltam a dualstream-et és ezért készített párhuzamosan egy 300MB-os és egy 20MB-os videót ugyan arról a témáról.
Az akkuhasználat most még nagyon necces, mert WiFi használat mellett szerintem nagyon hamar jelzi az alacsony akkufeszültséget. Az oldalánál, ahol az antenna van nagyon melegszik.
Version:V1.4 Videókat kb 2 hét múlva tudok feltenni.
A menü beállítások lefordítását és értelmezését magyarra, szerintem sokan megköszönnék, mert rajtam kívül még egy páran biztosan nem tudnak külföldiül! Sorry.
SJ5000+ -
GeryGreyhoun
tag
válasz
fotosjani #172 üzenetére
De ha még rossz is lenne a kártya (amit kétlek, mert az SJ4000-ben tökéletesen működik, de használtam már telefonban és adatperrel Nikon tükörreflexes gépben is) akkor is inkább ki kéne írni, hogy kártyahiba, vagy ilyesmi, nem?
Mindenesetre elmegyek ma délelőtt az edigitalba és nézek valami 16 gigás kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest