- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
-
settenkex
tag
válasz
djbahool #274 üzenetére
Nekem az az információm (tavaly decemberi) van a gyártótól, hogy az 5000+ elfogyott a szenzor és ezért még nem ment sorozatgyártásba, csak épp amennyit sikerül kis tételben, ezek mellett még firmware problémák is vannak (erről GeryGreyhoun tudna mesélni).
Az eltérő szenzorú 5000 és 5000 wifi viszont piacon van -
GeryGreyhoun
tag
válasz
djbahool #267 üzenetére
Banggoodról nyáron rendeltem SJ4000-et, ezeket már közvetlen kínai forrásokból veszem (sjcam.com - viofo LTD, ők hivatalos viszonteladói partner, régen csak ők foglalkoztak 1 darabos kisker mennyiséggel, a Shenzen Hongfeng Century Technology LTD pedig a gyártó, akiknek azóta szintén lett kisker oldala az sjcamhd.com. Az első - vélhetően hibás - 5000+ kamerám tőlük van.)
Amúgy itt van nálam, de most vidéken vagyok, majd holnap, kamera előtt akarom kibontani, hogy a gyártónak tudjak küldeni videót (ha ez működik, az meg nem, akkor mindenképp kell küldeniük cserét)
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
djbahool #239 üzenetére
Arra azért ne vegyél mérget, hogy Banggood-ról valóban készletről kapod... Én október 8-án rendeltem quadcoptert (azt írta: in stock, ships in 1-3 business days) kifizettem, majd 10 napig semmi, ekkor rákérdeztem chaten, és azt mondták, bocs, mégsincs készleten. Vajon hány embertől szedhettek be így pénzt... Azt mondták, október 20-án tutibiztosan lesz készlet, ez később 25-re módosult, végül valamikor november első napjaiban adták fel
(Pont a legszebb októberi őszi tájak videózása maradt ki emiatt, a mai napig nem tudom megbocsátani, egy darabig nem is fogok ott vásárolni. Ugyanezen az október 8-án rendeltem 2 akkut is a drónhoz, azokat meg a múlt héten kaptam meg - no comment)
-
kistrojak
csendes tag
válasz
djbahool #106 üzenetére
Szerintem ez a kamera nem fog nagyon befutni. Abból indulok ki hogy az sj4000 topikban párezer forint miatt képesek totál ismeretlen, kevés visszaigazolással rendelkező eladótól venni, holott van olyan akinek 500 felett van az eladott kamera darabszáma.
Lehet, hogy nem árazták túl, jobb cuccok vannak benne de akkor is azok amik már lejárt lemeznek mondhatóak, a gopro az A7-es chippel szerelt kameráit már jó rég gyárotta, most A9-el mennek a 4-es gopro-k. Ha jól tudom én 2012-ben vettem a sajátomat, amiben A7 van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Milyen házat vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- BestBuy ruhás topik
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest