- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #615 üzenetére
Ezeket a kommenteket olvasgatva egyre inkább megerősödik bennem ,hogy jól döntöttem tegnap amikor az SJ 5000 wifi-nek szavaztam bizalmat a plus-os verzióval szemben,és azt rendeltem meg. Kb. 2 heti fórum olvasgatás és teszt videó nézegetés után hoztam meg a döntést,remélem azzal nem lesznek ilyen jellegű problémák majd.
-
deicide
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #615 üzenetére
Egyelőre fel is hagytam a próbálkozással, elindítom kézzel a felvételt, beülök az autóba, aztán indulok és a végén megvágom.
Már csak próbálgatni kell, mert a rendszám mellé rakva rengeteg rezgést kap a rossz minőségű utakon, ezért nem annyira jó a video. Következő a vezetőoldali ajtó vagy ablak lesz, ott talán nincs akkor rezgésnek kitéve nagy sebességnél sem.Az első próbálkozás. A nyers video azért ennél jóval jobb, a YT durva pusztítást végzett a minőségen.
-
deicide
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #604 üzenetére
Szuper, akkor lehet, hogy kártyacsere megoldja, majd próbálgatom...
Demo07: Nekem is instabil a Linkineyes progi, gyakran bontja a wifi kapcsolatot.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #604 üzenetére
Mi az, hogy 5-10 perces fájlokat csinál és nem tud fájlrendszer limitig dolgozni (FAT32)? Költői!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- GTA V
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest