- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
settenkex #594 üzenetére
Naja.. valahogy az egész forgalmazásának az elkezdése sem volt kóser... folyamatos pre-order & készlethiányok és így mostmár elég nyilvánvaló miért is volt / van ez! (félkész a cucc - pedig én nagy reményeked fűztem az egész magas fps-éhez, de így.... pláne most kedvezett a teszkó SONY akciója magas fps ügyben)
És ja SJ4000-es típusok helyett én is az SJ5000-et ajánlom mostmár jobban (pláne, hogy már jómagam is kézbe fogva látom a különbségeket)... csak még az áron finomíthatnának... azon a bizonyos nettó 120-140-180-as kezdő ár, ami már -10$ megvolt, így 110-130-170 $ (sima-wifi-plus), mondjuk ha a középső modell, a wifis ~110$ lesz, de persze inkább lekússzon a 100$alá (bár sztem ez max egy bő fél - 1 év múlva lehetséges)
Mert azért a wifi funkció jól tud jönni szerintem, így megéri az a plusz ~20$-s felárat (persze van akinek nem)
Fehéregyensúly (WB - White Balance) és fénykép ügyileg én is tapasztalom amit írsz / írtatok / írtok... így láthatóan jobbnak tűnik az SJ5000, mint az SJ4000... de én is folyamatosan tesztelem őket, amint lesznek "nyilvános" anyagok, azt úgyis posztolom, de ti is nyugodtan tegyétek - mondjátok mit tapasztaltok még esetleg
-
maj-viktor
őstag
válasz
settenkex #559 üzenetére
Pontosan! Ezt nagyon jól és korrektül leírtad! Kb. ilyet írtam volna én is!
Ilyen repülős témához a SONY AS20 tökéletes lenne! (Carl Zeiss lencse - Stabilizátor) Én a helyedbe vennék 3-4db ilyen SONY-t! ~30-35E Ft / db-ért kapható aprós oldalakon (és igen nem - nem azért mert szar, hanem mert volt a Tesco-s akció 22,5E-ért és sokan a haszon miatt felvásárolták (amti meg is értek), szal ha valaki már mondjuk 28E-ért eladja, akkor is keresett rajta egy 5E Ft-ot)Egyébként a bolti ára 60E Ft (nézd meg az edigital.hu-t), így 30E-ért tökéletes vétel / db-ja!
A 3db 1-1 a 2 szárnyra, 1-1 meg pl. belső kamera felvétel / fejre rakni! Rohadt fasza videókat lehetne össze rakni ilyen 4 kameraszögből repüléssel! Én a helyedben tuti vennék belőle egy ~3-4 db-ot a fent említett módokon megoldanám a rögzítést... persze duplán (ragacsos - kábeles, stb.) + az említett karpánt LCD sem hülyeség, mert azzal meg nézheted egyszerre mindegyik kamerának az élőképét (vagy mobilon/tableton egyenként)
Bár a karpánt írtó drága... ~40E-s tétel asszem!
http://www.sony.hu/electronics/actioncam-elokepes-tavvezerlo/rm-lvr1
http://www.argep.hu/product_2305133.htmlDe ezekkel a beállításokkal pl. 3kamerát megúszol 100E alatt azaz 1db GoPro ára alatt vagy! És mégis 3 kamerád van... 3 kameraszöggel!
Persze ahogy van szabadidőm...
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1534916320090885 -
deicide
veterán
válasz
settenkex #510 üzenetére
Hú, ez jónak néz ki, eddig tanakodtam, hogy tok nélkül rakjam-e majd az autóra a kamerát és bevezessem egy usb hosszabbítóval a szivargyújtóig a tápot, vagy elég lesz annyi kakaó, amit egy feltöltéssel bír. Mert azért félteném a kőfelverődéstől az optikát tok nélkül. Itt viszont ahogy látom a töltés megoldott.
-
válasz
settenkex #413 üzenetére
Igen nekem is, az a plafon. Még mondtam is, hogy jó kézmelegítőnek. Csak megmarkolod.
[link] - Nem esik szét annyira mint a 4000-nél, de nem tudom látjátok e a nagy látószög miatt mi történik a kép közepén. Nekem tetszik nem arról van szó. Legalább lát.settenkex! Megvan a rejtélyes beállítás mire jó: Gaboapo! Az SJ5000+ menüjében van egy választási lehetőség, hogy a 3 led-ből (elöl, felül, hátul) mennyi világítson, vagy akár az összeset ki lehet kapcsolni!
Na ezzel máris javul az üzemidő az már fix!
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
settenkex #215 üzenetére
Most sikerült végre napfényben is tesztelni, csak most meg USB-n keresztül nem hajlandó csatlakozni a gépemhez, és se kártyaolvasó, se SJ4000 nincs kéznél.
(Úgy veszem egyébként észre, hogy akkor kezdődnek a komolyabb bajok, amikor az akksi töltöttsége 50% alá megy. Ha fullra van töltve, 10 próbálkozásból 8-szor sikerül videót rögzíteni, utána megfordul az arány.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest