- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Arenastag #3842 üzenetére
Na de ha nincs benne kártya és a kijelzőn úgy is előjön a hiba?
Samsung 32GB Class 10-es kártyával teszteltem, ami támogatott, de egyébként nagyszerűen ment Samsung 64GB-os SDXC-vel is, már amikor használható volt a felvétel.Válaszolt a support:
"Looks like the camera needs some kind of maintenance."Küldjem vissza nekik, javítják, 15$ return shipping, 20-30 nap.
Valahogy sejtettem hogy ez lesz belőle, aztán reméljük az SJCAM Technical Department tényleg érti a dolgát.
Kaptam közben újabb választ címmel, útmutatással, paypal adatokkal, a support meglepően gyorsan válaszol.
-
Serricon
senior tag
válasz
sityupityu #3838 üzenetére
Vannak olyan helyzetek amikor viszont hibátlan, ezért gondolom hogy bizonyos külső jelek hatására műveli ezt.
Ugyanilyen jelenséget láttam pár éve amikor egy RFID adókkal felszerelt modellvasút pályán küldtünk végig egy kamerát, és amikor elhaladt az antennák előtt elszállt a kép, valahogy a rádiójelek megzavarták a kamera elektronikáját. De az mondjuk pár centire volt tőle, ez meg teljesen átlagos városi körülmények között is műveli.Azt elfelejtettem mondani, hogy ez már a második kamera, majd 3 hónapot vártam a cserére, az első is ugyanezt csinálta:
https://www.youtube.com/watch?v=ZNNYMEHwgu8Az eladó a kártyára gyanakodott, hogy tegyek bele 32GB Class10 SDHC kártyát, de azzal is ez volt a gond, sőt kártya nélkül is, így kicserélte.
Lehet hogy valamelyik része külső jelekre gerjed, vagy ilyesmi.. de az fura hogy akkor csak nálam jön elő és másnál nem.
Írtam egy ticketet a supportnak, kiváncsi vagyok ők mit mondanak rá.
-
Serricon
senior tag
Sziasztok!
Van egy SJ5000X Elite kamerám, ami furcsa képzavarokat produkál,(ezen a vidin láthatót) néha tökéletes, így nem hiszem hogy a szenzor rossz lenne, inkább valami rádiós interferenciára gyanakszom, mert bizonyos elhaladó járművek, vagy pl otthon és munkahelyen lévő elektromos kapun áthajtva annak a szenzorainál is szétesik durván a kép.
Tapasztalt más is esetleg ilyet? Próbáltam különböző beállításokat, felbontást, stb, a kamera kijelzőjén, és a felvételen is látszódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest