Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aragorn

újonc

válasz Szoles #3997 üzenetére

Szia, visszaállítottam 1.4.9-re, de egyrészt valamiért furák a színek (minden kék), másrészt írásvédett lett az sd kártya, és gépen keresztül sem formázni nem tudom, sem törölni róla...

• aragorn

újonc

Sziasztok,

két napja érkezett meg a hivatalos gyártótól rendelt S5000x Elite kamerám, és máris 3 probléma adódott vele:

- Ha összekötöm a kamerát a számítógéppel akkor két lehetőség van: az egyik hogy megnyitja a memóriakártyát és a tartalmát (Mass Storage), a másik a Connect PC. Na már most nekem eleve csak az első opció él, ha azt választom hogy Connect PC semmi sem történik, ami már alapból nem okés

- Ennél rosszabb hogy amikor bekapcsolom a kamerát folyton azt írja ki hogy DP Bright Adjust, Please wait, aztán pár másodperc múlva vagy DP: NG és Power off, vagy ha lefedem a lencsét akkor DP: Pass és Power off. Kikapcsolom, utána újra be, és kezdődik elölről. Ha nincs bent a memóriakártya akkor nincs ez a probléma, de ha visszateszem akkor használhatatlan a kamera emiatt. A kártyát is a hivatalos gyártótól rendeltem, próbáltam másik kártyával is, ugyanez. Csináltam előtte pár fotót és videót, aztán az egyik videó után kiírta a DP Bright Adjust, Please wait üzenetet, és azóta nem tudom használni. 1.5.1-es firmware van rajta, ami tudtommal a legfrissebb

- Wifi gomb hol reagál, hol nem (de ha reagál akkor is ledob előszeretettel elég hamar)

Valakinek van egy okos tanácsa, főleg a második pontra?

Örök köszönet!

Új hozzászólás Aktív témák