- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
válasz
extremeice #4129 üzenetére
Ja, még egy dolog! Milyen formátumban, mekkora felbontásban vetted fel a videókat és milyen kártyára? Ha a kártya lassú és nem bírja az adott felbontást és fps-t, akkor a felvétel lesz szar, szaggatós, azt azután semmin sem lehet lejátszani rendesen.
FullHD 60fps-hez még jó a class 10-es (U1-es) kártya, efölött (2K, 4K) már U3-as kártya kell. -
Szoles
senior tag
válasz
Így van,semmi nem kell hozzá, az én öregecske alap laptopom is szépen lejátssza a FullHD 60fps felvételeket. Általában én is VLC-t használok. 2K és 4K videókat már szaggat, azt tableten vagy telefonon szoktam nézni és vágni, azok bírják. Valami a gépeddel lesz, lehet, hogy tényleg hiányzik valami róla, vagy rossz valami beállítás. Próbáld ki a KM Playert, hátha azzal jobban megy.
-
válasz
Semmi különös dolog nem kell hozzá. Valami a gépeddel lesz szerintem.
-
Balubike75
tag
válasz
extremeice #4114 üzenetére
Szia!
Igen benne hagyom a kamerában a memóriakártyát, abban formázom! Igen mehet a gyors formázás, a lényeg hogy a fájlrendszer Fat32 legyen! A meghajtót érdemes úgy eltávolítani (kiadással), mert elvileg nem "használ" a memóriakártyáknak, egyéb eszközöknek, ha csak úgy lehúzod a kábelről. Bár nekem nem volt még problémám ebből, de jobb ha a rendszer is tud róla! -
törölt tag
válasz
extremeice #4118 üzenetére
Oké
-
törölt tag
válasz
extremeice #4114 üzenetére
Ezt biztosan nekem szántad?
-
Balubike75
tag
válasz
extremeice #4109 üzenetére
Szia! Nem tudom hogy csinálod, de próbáld így, én így szoktam, és hibátlanul működik! 1. Rákapcsolódsz a számítógépre kábellel, majd a kamerán a tárhely-et válaszd. 2. a memóriakártyát meghajtónak látja a gép, rámész jobbklikk formázás, kapsz egy üzit hogy minden törlődni fog, ok. 3. bemásolod a kívánt firmware bin-fájlt a memóriakártyára. 4. Meghajtó kiadása, majd kihúzod a kábelt a kamerából. 5. bekapcsolod a kamerát, és figyeled a kamera tetején a kék ledet, villogni fog, majd bekapcsol a kamera. 6. kikapcsolod a kamerát, majd újra vissza a gépre, és megformázod még egyszer, majd ez után állítgasd be a neked megfelelő setupot a kamerán. A verzió menüpontban látni fogod az aktuális firmware-t. Bocsánat ha szájba rágós voltam, de néha lehet hogy valami apróságon múlik a dolog! Ha így sem jó akkor még a mem kártya hibára gondolok, abból legalább class 10-es legyen videózáshoz. Na ez után csak a szerviz tud segíteni.
-
extremeice
csendes tag
válasz
extremeice #4108 üzenetére
Kezdek megőrűlni!!!! Ma csatlakozni akartam a tablettal a kamerához amivel már egyszer sikerült kapcsolódni de most ezzel sem működött!!!! Tehát ezek szerint mégsem a telefonnal van a probléma. Letöltöttem az Asszony tabletjára is az sjcam zonet hogy hátha... Azzal se működött. Utána firmware frissítés. Ahogy az sjcamm.o. honlapján le van írva formázás másolás összedugás és nem frissít!!!!! Mi van ilyenkor?! Ez már nekem sokk
-
Balubike75
tag
válasz
extremeice #4103 üzenetére
Feltetted a legújabb firmware-t? Próbáld meg, persze előtte, utána formázd az sd kártyát! Applikációból pedig az SJCAM Zone-t használd!
-
válasz
extremeice #4100 üzenetére
Értem, nem tudom akkor. Esetleg próbáld meg újratelepíteni az alkalmazást.
-
válasz
extremeice #4098 üzenetére
Ha már eleve rá van csatlakozva a telefon egy wifi hálózatra, akkor szerintem nem fog magától ráállni a telefon ha bekapcsolod a wifit a kamerán. Kézzel kell kiválasztani.
-
Balubike75
tag
válasz
extremeice #4095 üzenetére
Szia, mobillal szeretnéd párosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest