Új hozzászólás Aktív témák
-
extremeice
csendes tag
Sziasztok! Először is köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket! De! Ez a kamera egy isten verése számomra már! Próbálom pc-re feltenni az mp4-es videókat de a vaciújjan összerakott gépem nem játsza le csak szaggatva. VLC- telepítettem rá. Milyen codec vagy varàzslat kell már ehhez az istenátka kamerához? Ennyi macerát 50.000.-ért, hihetetlen.
-
extremeice
csendes tag
válasz
#41133696 #4112 üzenetére
"1. Rákapcsolódsz a számítógépre kábellel, majd a kamerán a tárhely-et válaszd. 2. a memóriakártyát meghajtónak látja a gép, rámész jobbklikk formázás, kapsz egy üzit hogy minden törlődni fog, ok. 3. bemásolod a kívánt firmware bin-fájlt a memóriakártyára. 4. Meghajtó kiadása, majd kihúzod a kábelt a kamerából. 5. bekapcsolod a kamerát, és figyeled a kamera tetején a kék ledet, villogni fog, majd bekapcsol a kamera. 6. kikapcsolod a kamerát, majd újra vissza a gépre, és megformázod még egyszer."
Szia!
Kérdés:
2. SD kártyát nem veszed ki a kamerából hanem abban formázod meg, jól értem?
Gyors formázás is jó vagy hagyjam a hosszabb módon formázni?
Én kivettem a kamerából a kártyát és úgy formáztam és másoltam rá a bin filet és utána be a kamerába és frissített is első alkalommal. Másodszorra már nem tette.4. A meghajtó kiadása mit jelent?
Nem baj ha szájbarágós, sőt!
Köszi a segítsêget!Ui: karácsonyi átadás óta használjuk a kamerát szeretjük visszanézni a videókat. Egyszer a wifit is tudtam használni utána megint nem. Ódzkodok a frissítéstől mert már így is annyi utána olvasás guglizással jár ez a téma hogy ez már túl sok szabadídőt vesz el az amúgy is kevésből.
Off: ingyenes jó vágóprogit linkelnétek? -
extremeice
csendes tag
Élményekben, kamera használatban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
extremeice
csendes tag
válasz
extremeice #4108 üzenetére
Kezdek megőrűlni!!!! Ma csatlakozni akartam a tablettal a kamerához amivel már egyszer sikerült kapcsolódni de most ezzel sem működött!!!! Tehát ezek szerint mégsem a telefonnal van a probléma. Letöltöttem az Asszony tabletjára is az sjcam zonet hogy hátha... Azzal se működött. Utána firmware frissítés. Ahogy az sjcamm.o. honlapján le van írva formázás másolás összedugás és nem frissít!!!!! Mi van ilyenkor?! Ez már nekem sokk
-
extremeice
csendes tag
Kipróbáltam egy tablettal wifin csatlakozni a kamerával és érdekes módon egyből sikerült. Tehát nem a kamerával van gond hanem a telóval. Xiaomi redmi note 3 és valszeg az utolsó miui frissítés kavarhatott be miután én semmit nem babráltam a mobilon viszont előtte frissítettem az eszközt. Így a firmwaret nem kellett piszkálni csak hát most nem tudom a tel.-on mit állítsák vissza vagy be hogy újra jó legyen ezen funkciója.
-
extremeice
csendes tag
válasz
Balubike75 #4105 üzenetére
Igen én is pont erre gondoltam.
Hasznos videók:
https://m.youtube.com/results?q=lászló%20vas%20sjcam&sm=12 -
extremeice
csendes tag
Sajna nem segített. Lehet szervíz lesz a vége. :-(
-
extremeice
csendes tag
válasz
sityupityu #4101 üzenetére
Megpróbálom. Köszi.
-
extremeice
csendes tag
válasz
sityupityu #4099 üzenetére
Megnyitom a telón a wifi hálózatok listáját és nem jelenik meg a sjcam. Néztem youtube videón azon a kamerán a wifi gomb megnyomása után megjelenik a wifi szimbólum pár másodpercre majd megjelenik az ssid. Na nálam marad a szimbólum semmi nem történik.
-
extremeice
csendes tag
válasz
Balubike75 #4097 üzenetére
Szia! Igen mobillal és nemrég próbáltam először akkor működött, másodjára már nem. Bekapcsolom a kamerát utána nyomom a wifi gombot, megjelenik a wifi jel de aztán nem történik semmi a telón nem látom a ssid-t. Vmit rosszul csinálok?
-
extremeice
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Sjcam 5000xelitet. Hála Nektek sok mindent megtudtam a kameráról. Még csak próbálgatom de ma vmiért nem akar wifire csatlakozni. Bekapcsolom, nyomom a wifi gombot, megjelenik a wifi szimbólum a monitoron de utána nem történik semmi. Már egyszer pár nappal ezelőtt pedig tudtam kapcsolódni. firmware 1.5.1 van rajta. Mi lehet a probléma? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest